<strong>GIFTER SEG:</strong> - Hun har allerede fortalt vennene sine at de er forlovet igjen. Men de har foreløpig ikke satt noen dato, sier en kilde om forlovelse nummer to for Kristin Cavallari og Jay Cutler. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: - Hun har allerede fortalt vennene sine at de er forlovet igjen. Men de har foreløpig ikke satt noen dato, sier en kilde om forlovelse nummer to for Kristin Cavallari og Jay Cutler. Foto: All Over Press Vis mer

- De forlovet seg fire måneder etter bruddet

TV-personligheten Kristin Cavallari planlegger nok en gang bryllup med sin tidligere flamme.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli ble det kjent at TV-personlighet Kristin Cavallari (24) og Chicago Bears-spiller Jay Cutler (28) hadde brutt forlovelsen. Nå planlegger de to å gifte seg igjen, skriver Life & Style magazine.

Ifølge magasinet har nemlig Cutler, som i helgen brakk tommelen i en kamp mot San Diego Chargers, igjen fridd til Cavallari - og fått ja.

- Hun har allerede fortalt vennene sine at de er forlovet igjen. Men de har foreløpig ikke satt noen dato, sier en ikke-navngitt kilde til Life & Style.

Paret hadde opprinnelig planlagt å gifte seg sommeren 2012. Forlovelsesnyheten kommer bare dager etter at Cavallari ankom et marinekorps-ball i California som en annen manns date. Hun var nemlig invitert av Lance «Corporal» Jonathan Burketts.


Forrige gang Cavallari og Cutler forlovet seg, kom frieriet under ferien de hadde sammen i Mexico. Etterpå brukte de mye tid sammen i Chicago, og Cavallari hadde opprinnelig planlagt å flytte dit i forbindelse med fotballsesongen.

- Hun hadde planlagt et drømmebryllup. Dato, sted og alt annet var bestemt. Hun er i sjokk over at drømmebryllupet hun har planlagt ender på denne måten, fortalte en ikke-navngitt kilde til People etter bruddet mellom dem den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg så virkelig feit ut   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer