Scott Disick:

- De forlot stedet sammen i en privatbil

Observert med ny modell etter bruddet.

SINGEL IGJEN: Forholdet mellom Scott Disick og Amelia Gray Hamlin tok slutt i september. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
SINGEL IGJEN: Forholdet mellom Scott Disick og Amelia Gray Hamlin tok slutt i september. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

For litt over en måned siden kom nyheten om bruddet mellom Scott Disick (38) og Amelia Gray Hamlin (20). Til US Weekly hevdet en kilde at det var Amelia som endte forholdet, mens kilder TMZ snakket med fortalte at var Scott som gjorde det slutt.

- Ting har gått dårlig mellom dem i flere uker, og de gjorde det slutt i helgen, fortalte kilder til TMZ i begynnelsen av september.

Duoen hadde da vært sammen siden oktober i fjor, men Scott bekreftet forholdet først på valentinsdagen i år.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Sjokkert

For en drøy uke siden kom også nyheten om at Scotts eks, Kourtney Kardashian (42) og kjæresten Travis Baker (45) hadde forlovet seg.

Scott og Kourtney var sammen i ni år og har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) sammen. Til tross for at trebarnsfaren har datet flere damer etter bruddet mellom dem i 2015, har det stadig blitt hevdet at Kourtney er hans store kjærlighet.

Dette skal også være noe av grunnen til at hans nye forhold ofte går i vasken. Forlovelsen mellom Kourtney og «Blink-182»-trommisen skal heller ikke ha falt i god jord hos 38-åringen.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Scott har aldri likt at Kourtney dater Travis. Han har slitt med forholdet deres. Han har alltid trodd at han og Kourtney kom til å ende opp sammen igjen, så han ble ganske sjokkert da han fant ut at hun datet ham, fortalte nylig en kilde til People.

En annen venn nær realitystjernen fortalte at Scott har trukket seg bort fra Kardashian-familien for å prosessere nyheten om forlovelsen.

«Forlot stedet sammen»

Nå kan det imidlertid se ut som om 38-åringen er klar for å komme seg videre både etter bruddet fra Amelia og sjokket over at Kourtney planlegger fremtiden uten ham.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasket som skuespiller i Netflix' filmen «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Nylig ble nemlig Scott sett ute på byen med en ny kvinne, den 20 år gamle modellen Elizabeth Grace Lindley, skriver blant annet Daily Mail - som også publiserer bilder av duoen utenfor utestedet Offsunset i West Hollywood.

«Paret var ute med en gruppe venner til langt på morgenkvisten, og øyevitner forteller at de forlot stedet sammen i en privatbil», skriver blant annet nettstedet.

Måtte forsvare seg

Tidligere i år ble Lindley koblet til Formel 1- stjernen Lewis Hamilton (36).

Scott har på sin side datet en rekke unge kvinner etter at han og Kourtney gikk hver til sitt for seks år siden.

I 2017 ble han først koblet til skuespilleren Bella Thorne (24) før han innledet et tre år langt forhold til Sofia Richie (23). Sist var han sammen med kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin, men de gjorde det som nevnt slutt forrige måned.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

I sommerens «Keeping Up With the Kardashians»-reunion så trebarnsfaren seg nødt til å forsvare seg rundt valget av unge partnere.

- Alle misforstår dette, at jeg ser etter unge jenter. Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner. De blir tiltrukket av meg fordi jeg ser så ung ut. Det er slik jeg forklarer det for meg selv, uttalte han da, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Vi er gode venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer