Angelina Jolie og The Weeknd:

- De forlot middagen sammen

Angelina Jolie og The Weeknd delte nok en middag.

KOBLES TIL STJERNE: Angelina Jolie kobles til annen superstjerne. Foto: Keizo Mori/UPI/Shutterstock/NTB
KOBLES TIL STJERNE: Angelina Jolie kobles til annen superstjerne. Foto: Keizo Mori/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli fikk Hollywood-stjernen Angelina Jolie (46) internasjonal oppmerksomhet etter at hun ble koblet til artist The Weeknd (31), eller Abel Makkonen Tesfaye som han egentlig heter.

Siden den gang har romanseryktene rundt dem stilnet, men nå får de nytt liv, etter at duoen ifølge blant andre The Sun skal ha tilbrakt ytterligere tid sammen.

- Forlot middagen sammen

Ifølge den britiske tabloidavisen ble de to stjernene observert sammen på middag på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica.

Duoen skal ha vært sammen i to og en halv time i en privat avdeling på restauranten, og mens Jolie skal ha ankommet middagen alene, skal de ifølge avisen ha dratt derfra sammen.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Verken skuespilleren eller 31-åringen har foreløpig uttalt seg om middagen, ei heller om det var en date eller bare som venner.

Felles interesser

Da de først ble koblet til hverandre i sommer, hadde de vært på den samme italienske restauranten. Ifølge kilder skal de den gang ikke ha hatt noe hastverk.

- Duoen tilbrakte timer på restauranten før de dro hver for seg for å unngå mistanke, sa en kilde til E! News.

Videre kom det frem at de to kan ha funnet tonen over deres felles kjærlighet for Etiopia. Mens artistens foreldre er etiopiske, har Jolie adoptert datteren Zahara derfra.

GIKK GALT: Det gikk ikke helt som det skulle da Maria Angeltveit skulle date på TV i «Første date». Nå går imidlertid klippet fra flausen viralt. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

The Weeknd skal også ha donert en million dollar, over 8,6 millioner norske kroner, i forbindelse med spenningen i Tigray-regionen.

Det er med andre ord et land som interesserer de begge og vil dermed være et naturlig samtaleemne.

LES OGSÅ: Tok forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer