SAMMEN PÅ FEST: Selena (nr. to fra høyre) skal ha flørtet og danset med «The Hunger Games»-stjernen Josh Hutcherson (20) da de var på nachspiel sammen etter Golden Globe utdelingen. Foto: Stella Pictures
SAMMEN PÅ FEST: Selena (nr. to fra høyre) skal ha flørtet og danset med «The Hunger Games»-stjernen Josh Hutcherson (20) da de var på nachspiel sammen etter Golden Globe utdelingen. Foto: Stella PicturesVis mer

- De forlot festen sammen

Selena Gomez skal ikke ha tenkt et sekund på Justin Bieber.

SEOGHØR.NO: Det ble slutt mellom popstjernen Justin Bieber (18) og skuespilleren Selena Gomez (20) under en ferietur like før nyttår.

Paret reiste som så mange andre kjendiser til Mexico for å feire det nye året, men kilder hevder en vill krangel dagen før nyttårsaften skal ha ført til bruddet.

- Hun har vært ganske hard mot Justin, og har festet en del uten ham. Det gjør ham gal, sa en kilde.

Bieber og Gomez datet hverandre i to år, men ved Halloween i fjor tok forholdet slutt for første gang. Kun et par uker senere var de imidlertid sammen igjen.

Kilder hevder at forholdet har vært relativt ustabilt etter at de ble sammen igjen, og at de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger.

Nå virker det derimot som om forholdet er over for godt.

Selena skal nylig ha flørtet og danset med «The Hunger Games»-stjernen Josh Hutcherson (20) da de var på nachspiel sammen etter Golden Globe utdelingen. Ifølge HollywoodLife.com skal Selena ha spurt venninnen Vanessa Hudgens (24) om lov, siden hun tidligere har datet Josh.

- Selena danset og hadde det moro med å flørte med Josh. Vanessa trengte å gå på toalettet og spurte meg hvor det var, jeg fortalte hun og Selena hvor det var og de gikk inn sammen. Josh fulgte etter de, og Selena og Josh dro fra Beverly Hilton sammen. Justin var ikke i tankene hennes i det hele tatt, forteller kilden til nettstedet.

Ryktene sier at Selena dumpet Justin fordi han var for påtrengende og avhengig av henne.

- Justin er veldig oppmerksomhetssyk og kan oppføre seg som en stor baby rundt Selana. Det er vanskelig for han å skaffe seg noen ekte venner, fordi han liker oppmerksomheten han får av fremmede. Han så ikke hvor mye det såret Selena.

- Selena følte ikke at Justin behandlet forholdet deres med respekt. Hun tok han flere ganger på fersken i intime stillinger sammen med andre jenter. Hun ble veldig sjalu.

Krangelen i Mexico var dråpen som fikk begeret til å renne over for Gomez. Skuespilleren skal ha funnet teksmeldinger fra andre jenter på Biebers telefon.

- Ikke la døra treffe deg på vei ut!, skal Bieber ha ropt etter Selena da hun forlot han i Mexico i følge HollywoodLife.com.

LES OGSÅ:  Helt slutt mellom Justin og Selena?