- De flørtet intenst

Nysingle Russell Crowe skal ha fått øynene opp for Billy Joels ekskone...

NYTT PAR?: Skuespiller Russell Crowe og kjendiskokk Katie Lee skal ha blitt observert i heftlig flørt med hverandre flere ganger den siste tiden. Romanseryktene har begynt å svirre kanppe to måneder etter at dte ble kjent at Crowe skal skilles fra sin  Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Skuespiller Russell Crowe og kjendiskokk Katie Lee skal ha blitt observert i heftlig flørt med hverandre flere ganger den siste tiden. Romanseryktene har begynt å svirre kanppe to måneder etter at dte ble kjent at Crowe skal skilles fra sin Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Les Misérables»-stjernen Russell Crowe (48) har grunn til å smile igjen. Den siste tiden skal skuespilleren ha funnet tonen med kjendiskokken Katie Lee (31), som tidligere var gift med artist Billy Joel (63).

For et par måneder siden ble det kjent at Crowe og kona Danielle Spencer (43) skal skilles, men «Master and Commander»-skuespilleren sitter visst ikke på gjerdet av den grunn.  

Han og den vakre brunetten Lee ble nemlig sett sammen natt til søndag. Da koste de to foran peisen i romantiske Drawing Room på Greenwich Hotel i New York, hevder en kilde til New York Post.

- De så ut til å ha en intenst flørtende samtale. De virker veldig interessert i hverandre, sier øyenvitnet til avisen.

Den tidligere «Top Chef»-programlederen var fortsatt på hotellet søndag ettermiddag, sammen med «Gladiator»-kjekkasen.

- Hun ble sett med Crowe ved den samme peisen i 14-tiden, forteller kilden videre.

Crowe befinner seg i New York for innspillingen av fantasyfilmen «Winter's Tale», som Colin Farrell (36) og Will Smith (44) også spiller i.

En kilde nær produksjonen sier til New York Post at 31-åringen har blitt sett mye sammen med Crowe, men at de to ikke har datet hverandre seriøst. Og en talsperson for Hollywood-stjernen hevder at de to bare er venner.

Russell Crowe og Danielle Spencer giftet seg i 2003, mens Kaite Lee var gift med Billy Joel fra 2004 til 2009. Om flørten blir til noe mer, gjenstår altså å se. Men Crowe vil sikkert ikke forhaste seg når hans ni år lange ekteskap nettopp har tatt slutt...

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.


Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

LES OGSÅ: Næmmen, er det ikke...?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer