- De flørtet hett med hverandre

Den nysingle TV-stjernen kobles til en ny mann.

TØFF TID: Jennie Garth har vært gjennom en tøff tid etter bruddet med eks-mannen Peter Facinelli, som hun var gift med i elleve år. Foto: All Over
TØFF TID: Jennie Garth har vært gjennom en tøff tid etter bruddet med eks-mannen Peter Facinelli, som hun var gift med i elleve år. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (40) tidligere i år valgte å separere seg fra sin ektemann gjennom 11 år, «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli - har hun holdt en svært lav profil privat.

Men nå svirrer ryktene om at Garth har begynt å titte på andre menn.

Tidligere denne månende ble Jennie nemlig observert på en romantisk restaurant i Las Vegas med Antonio Ballatore, ifølge UsMagazine.com. Ballatore er i USA kjent som designer for TV-kanalen HGTV.

- De flørtet hett med hverandre, sier et øyenvitne til UsMagazine.com.

Ifølge nettstedet skal Garth og Ballatore også ha utvekslet flørtende meldinger med hverandre via sine Twitter-sider.

Hverken Garth eller Ballatore har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fjernet gifteringen da nyheten kom ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer