- De flørtet hele kvelden

Rihanna kobles til en ny idrettskjendis etter het natt på byen.

ELSKER Å FESTE: Rihanna er en ivrig partygjest. Her er hun under en fest på New York-klubben Catch denne måneden. Foto: All Over Press
ELSKER Å FESTE: Rihanna er en ivrig partygjest. Her er hun under en fest på New York-klubben Catch denne måneden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Rihanna (24) er for tiden en av verdens mest ettertraktete kjendiskvinner, og har selv ikke gjort noe forsøk på å skjule at hun nyter singellivet.

24-åringen fra Barbados er en hyppig gjest på de mest eksklusive kjendisfestene i USA, og tidligere denne måneden var det New York-nattklubben Veranda som stod for tur.

Ifølge bladet InTouch var det ikke bare musikken som fanget Rihannas interesse inne i lokalet.

Hun skal nemlig raskt ha funnet tonen med NBA-stjernen J.R. Smith - som spiller for laget New York Knicks.

- De flørtet hele kvelden og holdt hender. Hun satt på fanget hans og var veldig interessert i ham, sier et øyenvitne til bladet.

Hverken Rihanna eller Smith har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna måtte holde fast kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer