- De fleste ville hatt trøbbel med henne

Se hvem «Puls»-Yngvar kårer til «Norges best trente kjendis».

TOPPER LISTEN: - Jeg tror kanskje de fleste ville ha hatt trøbbel med Vår Staude i TV 2s «God Morgen Norge», sier Yngvar om programlederen, mens Aksel får skryt for å være lettrent.
TOPPER LISTEN: - Jeg tror kanskje de fleste ville ha hatt trøbbel med Vår Staude i TV 2s «God Morgen Norge», sier Yngvar om programlederen, mens Aksel får skryt for å være lettrent. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Treningseksperten i NRK-programmet «Puls», Yngvar Andersen (37) var onsdag gjest i radioprogrammet Storbymorgen på radiokanalen P5.

Der fikk den karismatiske treningsguruen spørsmål om hvem han mener er «Norges best trente kjendis».

- Jeg tror kanskje de fleste ville ha hatt trøbbel med Vår Staude i TV 2s «God Morgen Norge». Hun er nok et alvorlig råskinn. Hun trener kjempe masse, og det ser sånn ut også. Det er mulig hun ikke er sånn super råsterk, men på veldig mye tror jeg hun hadde vært i toppen, sier Andersen.

Hør intervjuet her:

 

 

Filmstjernen Aksel Hennie fikk mye oppmerksomhet da han publiserte bilder av sin ekstremt veltrente kropp i forbindelse med innspillingen av Hollywood-filmen «Hercules». NRK-profilen mener Hennie kanskje er den best trente mannlige kjendisen.

- Kanskje Aksel Hennie er i nærheten av toppen. Selv om han pumper en del nå, så tror jeg han generelt er veldig lett trent og allsidig i god form, forteller Yngvar.

LES OGSÅ:     - De ropte «jævla neger» til meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer