MED VENDELA: Agathe Høistad Guttuhaugen måtte forlate Top Model mandag. Foto: TV3
MED VENDELA: Agathe Høistad Guttuhaugen måtte forlate Top Model mandag. Foto: TV3Vis mer

- De fleste var bedre

Det var den 19 år gamle Oslo-jenta Agathe som mandag røk ut av Top Model.

SE BILDENE: Top Model-jentene på fotooppdrag, 14. etasjer over bakken


SEHER.NO:  - Det var veldig trist. Det var liksom ikke det å tape som var trist, men det var veldig trist å måtte dra fra de andre jentene, sier Agathe Høistad Guttuhaugen (19) til Seher.no.


19 år gamle Agathe Høistad Guttuhaugen ble den fjerde jenta som ble stemt ut av Top Model mandag. Og den blonde Oslo-jenta tror nok hun vet hvorfor nettopp hun ble sendt hjem av juryen.


- De fleste var nok bedre enn meg. Jeg vet jeg ikke tok like bra bilder som de andre.


Mot slutten av mandagens program sto det mellom Agathe og 17 år gamle Polina, som tidligere hadde hatt store problemer med å gjennomføre fotooppdraget. Og til slutt ble det altså Agathe som måtte pakke kofferten sin og reise.


- Jeg har fått mer kjeft av dommerne tidligere. De sa så mye rart, så vi jentene var veldig forbannet en periode. Men på den fjerde utstemningen var de veldig saklige da, så det var veldig kjipt å ryke ut. Det var det...


Agathe, som til daglig jobber fulltid, har på ingen måte gitt opp drømmen om å bli modell.


- Gitt opp nei! Jeg vil veldig, men har hatt mye å gjøre siden jeg ble stemt hjem, så jeg har vært dårlig til å jobbe for det. Men jeg vil veldig, og må virkelig smi mens jernet er varmt, sier hun til Seher.no.


19-åringen ble veldig god venn med de andre jentene under konkurransen, og sier hun har kontakt med de fleste ennå. Men det er to av jentene hun holder en knapp på når det gjelder seieren...


- Esther og Kamilla. Jeg tror de kommer langt.


SE BILDENE: Top Model-jentene på fotooppdrag


LES OGSÅ: - Jeg hylgriner jo...