- De fleste av dem har sikkert AIDS

Paris Hilton ante ikke at samtalen ble tatt opp da hun slapp bomben om homofile menn.

TAXI-TABBE: Paris Hilton vekker oppsikt med sine uttalelser om homofile menn som har tilfeldig sex med fremmede. - De fleste av dem har sikkert AIDS, skal hun ha bust ut med under en taxitur i New York nylig, og taxisjåføren tok det opp på bånd... Her Foto: All Over Press
TAXI-TABBE: Paris Hilton vekker oppsikt med sine uttalelser om homofile menn som har tilfeldig sex med fremmede. - De fleste av dem har sikkert AIDS, skal hun ha bust ut med under en taxitur i New York nylig, og taxisjåføren tok det opp på bånd... Her Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sosietets- og reality-kjendisen Paris Hilton (31) sjokkerer igjen - men denne gangen uten å mene det.

På et ferskt lydopptak, som nettsiden RadarOnline har fått tak i, kan man høre 31-åringen komme med homofobe og nedsettende uttalelser om homofile menn.

Under en taxitur på Manhattan natt til fredag for to uker siden, tok nemlig taxisjåføren i skjul opp deler av en samtale blondinen hadde med en kamerat, som er modell og åpent homofil. På lydopptaket snakker Paris' kamerat om Grindr, en app homofile menn bruker for å finne andre tilfeldige menn som vil «hooke opp»:

- Si at jeg logger inn på Grindr, så kan appen fortelle en hvor i nærheten andre Grindr-brukere er, for eksempel i samme bygning, forklarer han ifølge RadarOnline.

Paris Hilton synes tydeligvis lite om mobilapplikasjonen som gjør det enklere for homofile å ha tilfeldig sex med fremmede, og uttrykker at hun synes det hele høres ekkelt ut. 

- Homofile menn er de kåteste menneskene i verden. De er motbydelige. Dude, de fleste av dem har sikkert AIDS, skal være Hiltons oppsiktsvekkende svar til kameraten.

Taxisjåføren som tok opp deler av den private samtalen, sier følgende til RadarOnline:

- Jeg kunne ikke tro det som kom ut av munnen på Paris, hvordan hun snakket om homofile menn.

I løpet av det 50 sekunder lange lydklippet sier TV-stjernen at hun ville være redd for å være en homofil mann.

- Jeg ville ha vært så redd om jeg var en homofil fyr. Man kan jo dø av AIDS, sier hun.

Blondinen, som befant seg på Manhattan i forbindelse med New York Fashion Week, har uttalt seg om det skjulte lydopptaket via sin talsperson. Talspersonen sier at taxisjåførens opptak kun gjengir en del av samtalen, tatt ut av kontekst:

- Paris Hiltons kommentarer skulle bare uttrykke at det er farlig for enhver å ha ubeskyttet sex som kan føre tiol en livstruende skydom. Samtalen i drosjen ble opphetet etter at en nær homofil venn fortalte henne en historie om en homfil mann som har AIDS og som helt bevisst har ubeskyttet sex, forkalrer talspersonen til RadarOnline.

- Kameraten hennes snakket også om en nettside som oppmunterer homofile menn til å ha sex med fremmede. Hun kom med kommentarene mens hun ble vist denne nettsiden, og de refererte til personene som markedsførte seg selv på siden.

Talspersonen understreker videre at det ikke var hotellarvingens intensjon å snakke nedsettende om homofile. Vedkommende påpeker at Paris Hilton støtter ivrig opp om homsemiljøet og aldri ville ha ment å komme med negative kommentarer om noens seksuelle legning.

Hva tror du Paris Hilton egentlig mente? Hør lydopptaket selv her! (ekstern enke)

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt utenfor  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer