VETERAN: Helt til han ble rammet av kreft, har Wilko Johnson vært aktiv som musiker, blant annet i bandet «Dr. Feelgood». Foto: REX/Duncan Bryceland/All Over Press
VETERAN: Helt til han ble rammet av kreft, har Wilko Johnson vært aktiv som musiker, blant annet i bandet «Dr. Feelgood». Foto: REX/Duncan Bryceland/All Over PressVis mer

- De fjernet en svulst på størrelse med en baby

Rockestjernen Wilko Johnson tilbragte elleve timer på operasjonsbordet, før legene kunne erklære ham for kreftfri.

SEOGHØR.NO: Sammen med kollegene i det britiske bandet «Dr. Feelgood», gjorde Wilko Johnson på 70-tallet suksess på hitlistene med låter som «See you later alligator», «Back in the night» og «Roxette».

Men siden 2013 har den 67 år gamle musikeren hatt helt andre ting å tenke på enn musikk.

I januar i fjor fikk han vite at han hadde kreft i bukspyttkjertele, og legen hans sa han bare hadde måneder igjen å leve.

Nå har han ifølge Daily Mirror fått livet tilbake, etter en elleve timer lang operasjon, hvor legene klarte å fjerne hele kreftsvulsten.

- Svulsten veide tre kilo, det er like mye som en baby. Jeg levde på overtid, men er fortsatt på beina, sier Johnson til avisen.

I tillegg til svulsten måtte legene fjerne deler av innvollene hans, milten og bukspyttkjertelen ifølge Daily Mirror.

Nå ser den gamle rockeren ikke bort fra at han snart kan spille konserter igjen.

- Jeg håper at jeg er tilbake til full styrke snart, og da kan alt skje, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Mor og datter fikk samme type kreft

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.