MEGAN OG GUTTA: Brian Austin Green og Megan Fox har vært sammen siden 2004 og gift siden 2010. De har to sønner sammen. Foto: NTBScanpix
MEGAN OG GUTTA: Brian Austin Green og Megan Fox har vært sammen siden 2004 og gift siden 2010. De har to sønner sammen. Foto: NTBScanpixVis mer

- De fikk nylig vite barnets kjønn

Gravide Megan Fox gleder seg til å bli mor igjen.

SEOGHØR.NO: Ti måneder etter at skuespillerparet Megan Fox (27) og Brian Austin Green (40) ble foreldre til sønnen Noah, kom nyheten om at «Transformers»-stjernen ventet barn nummer to.

Nå skal de vordene foreldrene også ha fått greie på at de venter nok en gutt.

- De fant det ut tidligere denne måneden, og gleder seg veldig, sier en kilde til In Touch Weekly.

Austin Green, som i tillegg har sønnen Kassius (11) fra et tidligere forhold, sa nylig at han ikke har peiling på hvordan de skal klare å håndtere to små babyer samtidig.

- Jeg kommer til å gjøre alt hun ber meg om uansett hva det måtte være. Vi diskuterer daglig hvordan vi skal løse dette, men vi finner nok ut av det når barnet er her. Vi er jo ikke de første som går gjennom dette.

«Beverly Hills 90210»-stjernen avslørte også at konas graviditet foreløpig har gått problemfritt for seg.

- Hun er i fin form nå akkurat som hun var i første svangerskap, men jeg kunne aldri gått gjennom noe sånt. Det er helt utrolig. Nå håper jeg bare babyen også er frisk, har han fortalt, ifølge Contactmusic.com.

Megan og Brian ble sammen i 2004 og giftet seg i all hemmelighet sommeren 2010 på Hawaii.

LES OGSÅ: FIkk sjokkbeskjed på ultralyd