FREMDELES GODE VENNER: Skuespilleren Josh Lucas har klart å bevare vennskapet med kona Jessica Henriquez etter seperasjonen. Her er de sammen på en filmpremiere i New York fem måneder før bruddet. Foto: FameFlynet
FREMDELES GODE VENNER: Skuespilleren Josh Lucas har klart å bevare vennskapet med kona Jessica Henriquez etter seperasjonen. Her er de sammen på en filmpremiere i New York fem måneder før bruddet. Foto: FameFlynetVis mer

- De feiret skilsmissen med en middag

Er dette Hollywoods mest vennskaplige ekteskapsbrudd?

SEOGHØR.NO: I januar kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Josh Lucas (42) og kona Jessica Henriquez (28) skulle skilles etter knappe to år som ektepar.

Duoen giftet seg i mars 2012, og fikk sønnen Noah tre måneder senere.

Mens mange Hollywood-par går gjennom svært bitre og offentlige skilsmisser, så har Josh og Jessica klart å bevare vennskapet.

Sist uke valgte de til og med å feire at de nå går hver til sitt.

- De signerte skilsmissepapirene torsdag kveld og dro deretter ut og feiret med en middag, forteller en kilde til People.com.

- Ekteskapet er over, men de kommer fremdeles til å være der for hverandre. Og de er begge hverandres støtte, spesielt når det kommer til foreldrerollen.

TALENTFULL: Josh Lucas har spilt i en rekke kjente filmer som A Beautiful Mind og J. Edgar. Her sammen med Patrick Dempsey og Reese Witherspoon som han spilte mot i Sweet Home Alabama. Foto: Fame Flynet
TALENTFULL: Josh Lucas har spilt i en rekke kjente filmer som A Beautiful Mind og J. Edgar. Her sammen med Patrick Dempsey og Reese Witherspoon som han spilte mot i Sweet Home Alabama. Foto: Fame Flynet Vis mer

Tidligere denne måneden fortalte også Lucas til nettstedet at de har jobbet hardt sammen for å finne en måte å beholde et godt forhold på.

- Vi er kommet til et punkt nå hvor vi samarbeider om oppdagelsen på en ordentlig måte som fungerer fantastisk bra, sa han.

De reiste også sammen til Colombia for å besøke Henriquezs familie kort tid etter bruddet, og på morsdagen tok Lucas med eksen ut på middag og kino.

- De har tilbrakt mye tid sammen i Hamptons før han skal begynne å jobbe igjen i juli. De samarbeider utrolig bra, og det er masse kjærlighet mellom dem, fortalte en venn av paret til People sist måned.

OGSÅ GODE VENNER: I vår avslørte Gwyneth Paltrow og Chris Martin at de skulle skilles etter ti år som ektepar.
OGSÅ GODE VENNER: I vår avslørte Gwyneth Paltrow og Chris Martin at de skulle skilles etter ti år som ektepar. Vis mer

Et annet par som også har klart å bevære vennskapet etter at de separerte seg i mars, er stjerneparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37).

De bor fremdeles i samme hus i Brentwood i Los Angeles, og har flere ganger blitt sett sammen på middager, til tross for at Martin samtidig har gått på stevnemøter med Rihanna (26).

Lucas er blant annet kjent fra filmene «A Beautiful Mind», «American Psycho» og «The Lincoln Lawyer».

LES OGSÅ: Melanie Griffith fjernet tatoveringen med Antonios navn på