- De feiret skilsmissen med en middag

Er dette Hollywoods mest vennskaplige ekteskapsbrudd?

FREMDELES GODE VENNER: Skuespilleren Josh Lucas har klart å bevare vennskapet med kona Jessica Henriquez etter seperasjonen. Her er de sammen på en filmpremiere i New York fem måneder før bruddet. Foto: FameFlynet
FREMDELES GODE VENNER: Skuespilleren Josh Lucas har klart å bevare vennskapet med kona Jessica Henriquez etter seperasjonen. Her er de sammen på en filmpremiere i New York fem måneder før bruddet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Josh Lucas (42) og kona Jessica Henriquez (28) skulle skilles etter knappe to år som ektepar.

Duoen giftet seg i mars 2012, og fikk sønnen Noah tre måneder senere.

Mens mange Hollywood-par går gjennom svært bitre og offentlige skilsmisser, så har Josh og Jessica klart å bevare vennskapet.

Sist uke valgte de til og med å feire at de nå går hver til sitt.

- De signerte skilsmissepapirene torsdag kveld og dro deretter ut og feiret med en middag, forteller en kilde til People.com.

- Ekteskapet er over, men de kommer fremdeles til å være der for hverandre. Og de er begge hverandres støtte, spesielt når det kommer til foreldrerollen.

Tidligere denne måneden fortalte også Lucas til nettstedet at de har jobbet hardt sammen for å finne en måte å beholde et godt forhold på.

- Vi er kommet til et punkt nå hvor vi samarbeider om oppdagelsen på en ordentlig måte som fungerer fantastisk bra, sa han.

De reiste også sammen til Colombia for å besøke Henriquezs familie kort tid etter bruddet, og på morsdagen tok Lucas med eksen ut på middag og kino.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer