BETATT: Lady Gaga skal være helt oppslukt av TV-kjekkasen hun møtte under sin egen musikkvideoinnspilling.  Foto: All Over Press
BETATT: Lady Gaga skal være helt oppslukt av TV-kjekkasen hun møtte under sin egen musikkvideoinnspilling. Foto: All Over Press Vis mer

- De får ikke nok av hverandre

Lady Gaga har blitt sett på en rekke hemmelige dater.

Publisert
SEHER.NO: Den eksentriske popstjernen Lady Gaga (25) skal ha falt for sin motspiller i musikkvideoen «You and I», den kjekke modellen Taylor Kinney (30). Det nye paret har blitt sett tett omslynget ved flere anledninger.

- De var helt oppslukt av hverandre, sier en kilde til Daily Mail.


Gaga og Kinney skal ha vandret hånd i hånd langs stranden og besøkt flere barer i California.

- Jeg skjønte ikke først hvem det var. De så bare ut som et fint par som kysset hverandre, men så skjønte jeg at det var Lady Gaga. Hun var veldig søt og signerte noen autografer, forteller en annen bargjest.

Kinney og Gaga ble kjent under videoinnspillingen hennes og har holdt kontakten siden. 30-åringen jobber hovedsakelig som modell og har vært med i noen episoder av serien «The Vampire Diaries».  Dette er popstjernens første ordentlige flamme, siden bruddet fra av-og-på-kjæresten Luc Carl i mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oppsiktsvekkende vanlig   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer