Taylor Swift:

- De fant en hjernesvulst

Sangfuglen gir en oppdatering på morens helsetilstand.

VOND TID: Taylor Swift og moren Andrea står hverandre svært nær. Her er de to sammen på rød løper under Country Music Awards i Las Vegas i 2007. Foto: NTB Scanpix
VOND TID: Taylor Swift og moren Andrea står hverandre svært nær. Her er de to sammen på rød løper under Country Music Awards i Las Vegas i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2015 kom avslørte Taylor Swift (30) at moren hennes, Andrea Finlay (61), hadde blitt diaginosert med kreft.

Nyheten kom i april, like før popstjernen skulle legge ut på verdensturneen «1989». I et følelsesladd innlegg på sin egen nettside avslørte Swift den gang selv at moren var blitt syk.

- Vanligvis når ting skjer med meg bearbeider jeg følelsene mine ved å skrive musikk, og så får dere høre om det mye senere. Men dette er noe familien min og jeg synes dere skulle få vite allerede nå, delte hun blant annet med fansen.

Begge foreldrene kreftsyke

De siste årene har «You Belong With Me»-sangeren forholdt seg taus om morens sykdom, men i mars i fjor fortalte 30-åringen at kreften hadde kommet tilbake. Samtidig åpnet hun opp om at det hadde vært flere tøffe stunder innad i familien.

- Jeg har måttet lære å takle alvorlig sykdom i familien min. Begge foreldrene mine har hatt kreft, og mamma kjemper fremdeles mot kreften nok en gang. Det har lært meg at det finnes to typer problemer, de som er ekte og alle de andre. Mammas kreft er et ekte problem, fortalte hun til Elle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer