DEDISERT TIL KRONPRINSESSEN: Fredag kveld var Marcus og Martinus hovedattraksjon, da de opptrådte for kronprinsesse Victoria og resten av publikum. Foto: SVT
DEDISERT TIL KRONPRINSESSEN: Fredag kveld var Marcus og Martinus hovedattraksjon, da de opptrådte for kronprinsesse Victoria og resten av publikum. Foto: SVT Vis mer

Marcus og Martinus:

- De er veldig søte!

Popyndlingene Marcus og Martinus fremførte bursdagslåt til kronprinsesse Victoria.

(Seoghør.no): Fredag kveld opptrådte den norske popduoen Marcus og Martinus for kronprinsesse Victoria på Öland, i anledning hennes 40-årsdag.

Jubilanten ble blant annet hyllet av brødrene med låta «ON THIS DAY», som er skrevet spesielt til kronprinsessen.

Og det er liten tvil om at kveldens opplevelse var stor - for alle parter.

- For en kveld! Dette var helt spesielt, noe vi aldri kommer til å glemme. Utrolig hyggelig å bli invitert, en fantastisk kveld. Ekstra hyggelig var det å få hilse på kronprinsessen og prinsesse Estelle, de er veldig søte! sier Martinus.

- Det føltes helt fantastisk. En stor ære å få gi bort en sang i gave til kronprinsessen. Den svenske kongefamilien klappet og sang med, så jeg tror de likte den skikkelig godt, legger Marcus til.

- Ikke møttes før

I tillegg til den nye låta, fremførte duoen også «Elektrisk», «First Kiss» og «Like it Like it» for kronprinsessen og de andre oppmøtte.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Det kunne se ut til at kronprinsessen hadde det riktig så hyggelig da hun ble underholdt av den norske popduoen. Foto: SVT
GOD STEMNING: Det kunne se ut til at kronprinsessen hadde det riktig så hyggelig da hun ble underholdt av den norske popduoen. Foto: SVT Vis mer

På Victoriadagen hylles jubilanten med sang og gratulasjoner, og en rekke artister opptrer. Årets trekkplaster er imidlertid ikke svensk, da det var Marcus og Martinus som fikk æren av å være årets hovedattraksjon.

I forkant av showet, forklarte duoen at det var en stor ære å få opptre på den store dagen.

- Vi har jo ikke møtt den svenske kongefamilien før, så det er veldig stas å bli invitert, sa Martinus Gunnarsen.

Saken fortsetter under bildet.

SPESIELL GAVE: Marcus og Martinus hadde for anledningen en egenskrevet låt til kronprinsesse Victoria. Foto: SVT
SPESIELL GAVE: Marcus og Martinus hadde for anledningen en egenskrevet låt til kronprinsesse Victoria. Foto: SVT Vis mer

Hyllet med salutt

Kronprinsessens fødselsdag startet i dag med en Te Deum-gudstjeneste klokken 10 i Slottskyrkan i Stockholm. Der var øvrig familie og andre spesielt inviterte til stede.

Etter gudstjenesten fikk bursdagsbarnet gaver fra gjestene. Gaveutdelingen fant sted på Logården ved det kongelige slottet.

Tradisjon tro ble det også avfyrt en salutt fra Skeppsholmen i Stockholm klokken 12 til Victorias ære. Også flere andre steder i Sverige ble det avfyrt salutter: I Boden, Härnösand, Karlskrona og Göteborg.