HOLDER SAMMEN: - De vil få det til å fungere, sier Muellers advokat til Us Magazine. Foto: Stella Pictures
HOLDER SAMMEN: - De vil få det til å fungere, sier Muellers advokat til Us Magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

- De er veldig forelsket

Charlie Sheen og kona hadde visst bare en dårlig dag...

SEHER.NO: Lørdag startet dramaet hos "Two and a half men"- stjernen Charlie Sheen (44) og kona Brooke Mueller (35), da Sheen ifølge E! ble arrestert etter at han skal ha angrepet kona.

Nå kan det imidlertid virke som om ekteparet kun hadde en dårlig dag, og ifølge Muellers advokat, Yale Galanter, forsøker paret nå å komme seg videre og glemme voldsepisoden.

- De er veldig forelsket, og de vil forsøke å få det til å fungere. Jeg tror de hadde en skikkelig dårlig dag, noe som nok er en underdrivelse, men de trenger privatliv og de trenger litt tid, sier advokaten til Us Magazine.


Sheen og kona har ikke fått lov til å nærme seg hverandre etter voldsepisoden, men har begge søkt om at forbudet oppheves.

- De vil fungere som mann og kone, og med besøksforbudet der, er det vanskelig. Jeg tror forholdet deres fremdeles er sterkt... De elsker fremdeles hverandre. De er gift. De har to vakre barn, forteller Galanter til nettstedet.

Det ble først hevdet at Sheen gikk løs på kona med kniv, men dette har han nektet for. Han skal imidlertid ha revet istykker brillene til Brooke, og de begge skal ha slått hverandre i armene.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Han angrep kona