- De er veldig forelsket

Kjendisrockeren gifter seg til sommeren.

LYKKELIG FAMILIEMANN: Noel Gallagher stortrives i rollen som småbarnspappa. Her han og forloveden på trilletur med sønnen Donovan Rory i 2008. Foto: All Over Press
LYKKELIG FAMILIEMANN: Noel Gallagher stortrives i rollen som småbarnspappa. Her han og forloveden på trilletur med sønnen Donovan Rory i 2008. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det tidligere Oasis-medlemmet Noel Gallagher (44) og forloveden Sara MacDonald planlegger det som ifølge The Sun kommer til å bli årets rockebryllup.

Paret, som har sønnene Donovan og Sonny sammen, har vært sammen helt siden de møttes på en nattklubb på Ibiza i 2000. I fjor fridde rockeren til kjæresten.

- Noel spurte Sara om hun ville gifte seg med ham på bursdagen hennes i oktober. Han er ikke typen til å lage en stor scene. Dette er mannen som beholdt skinnjakken på da sønnen Donovan ble født, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Nå planlegger paret endelig å gifte seg, og ifølge The Sun blir det sommerbryllup.

- De har levd som om de var gift i årevis uansett, men nå som de er en familie, syntes Noel at det var riktig tidspunkt for å gjøre noe romantisk. De er veldig forelsket, og er sammen hele tiden uten å krangle. De er en perfect match, sier kilden.


Noel Gallagher har tidligere vært gift med Meg Matthews, som han også har datteren Anais med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Pappa slo moren min