Scott Disick og Sofia Richie:

- De er uatskillelige

Ryktene rundt Scott Disick og Sofia Richie setter fart nok en gang.

TILBRINGER TID: Scott Disick og Sofia Richie blir stadig observert sammen. Her var duoen på shopping i Los Angeles fredag denne uken. Foto: Shutterstock
TILBRINGER TID: Scott Disick og Sofia Richie blir stadig observert sammen. Her var duoen på shopping i Los Angeles fredag denne uken. Foto: Shutterstock Vis mer

(Seoghør.no): Ryktene rundt «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick (34) og modell Sofia Richie (19) har tidligere florert i media, etter at de gjentatte ganger har sett svært kjærlige ut.

De har i ettertid avkreftet ryktene, og Sofia la blant annet ut på sin Twitter-profil at de kun var gode venner.

Men nå har ryktene imidlertid fått nytt liv, etter at en kilde nær de to stjernene har uttalt at duoen tilbringer mye tid sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

RYKTER: Scott og Sofia får stadig ryktene til å svirre. Duoen blir ofte observert sammen, og ser svært kjærlige ut. Foto: Splash News
RYKTER: Scott og Sofia får stadig ryktene til å svirre. Duoen blir ofte observert sammen, og ser svært kjærlige ut. Foto: Splash News Vis mer

- Siden de kom tilbake til Los Angeles har Scott og Sofia vært uatskillelige, forklarer kilden overfor People.

- De tilbringer hver eneste dag sammen og Sofia virker betatt, fortsetter hun.

Allerede i mai ble de to fotografert sammen mens de så ut til å hygge seg i hverandres lag. Det var under filmfestivalen i Cannes at duoen begynte å tilbringe tid sammen, og siden den gang har de blant annet vært i Las Vegas og Malibu - til tross for at Sofia tidligere avkreftet ryktene.

Bilder av duoen som gikk arm i arm i Los Angeles har fått flere til å tro at det faktisk er mer en vennskap mellom dem, skrev Daily Mail.

Scott skal ha prøvd å flørte med Sofia da de begge var på ferie i Cannes, men hun skal ikke ha vært interessert.

- Ser opp til han

Det kan imidlertid virke som om hun har endret mening i ettertid. I juni ble hun nemlig avbildet mens hun hadde en videosamtale med 34-åringen.

Kilder forklarer overfor People at til tross for at hun tidligere har uttalt at hun ikke er interessert, skal hun være derimot være det.

- Det er tydelig at hun ser opp til Scott. Hun ler rundt han konstant, forklarer kilden til nettstedet.

- De er veldig flørtete, fortsetter hun og legger til at Scott skal ta godt vare på den unge modellen ved å åpne bildøren og betale for henne.

Scott har tidligere vært sammen med Kourtney Kardashian (38) og sammen har eksparet barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2).

Det turbulente forholdet har tidligere skapt flere store overskrifter i media, og paret har vært åpen om sine problemer i realityserien.

Scott har gjentatte ganger uttalt at han ønsker å vinne tilbake eksen, men han blir likevel stadig observert sammen med andre kvinner.

PÅ FESTIVAL: Kourtney Kardashian sammen med to av de tre barna hun har sammen med Scott, Mason og Penelope. Foto: Shutterstock
PÅ FESTIVAL: Kourtney Kardashian sammen med to av de tre barna hun har sammen med Scott, Mason og Penelope. Foto: Shutterstock Vis mer

Ble innlagt

I «Keeping up with the Kardashians» har man fått et godt innblikk i 34-åringens alkoholproblem, og i midten av august ble han tvangsinnlagt på sykehus.

En talsperson for de lokale nødetatene i Los Angeles bekreftet overfor tv-kanalen E! at de rykket ut til Scotts hjem, like ved det populære kjendisområdet Calabasas, tidlig om morgenen 18. august.

Helsepersonell skal ha fått melding om en mann i 30-årene som trengte akutt, psykiatrisk helsehjelp, skrev kanalen.

Kjendisnettstedet Blast hevdet å vite at mannen var Scott Disick, og at realitystjernen var i så dårlig form at tvangsinnleggelse ble vurdert - da det ble konkludert at 34-åringen var «en fare for seg selv og andre».

Disick skal ha vært «lite samarbeidsvillig» da nødetatene fikk den første telefonen, trolig fra en annen person som oppholdt seg i TV-profilens hjem. Da politi og helsepersonell ankom stedet, skal trebarnsfaren ha roet seg, og ble fraktet til sykehus uten dramatikk.

LES OGSÅ: - Jeg gråter fire ganger om dagen