- De er tøffere mot jentene i år

Mona Grudt synes de unge modellene må gjennom mange tøffe utfordringer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Én jente falt sammen foran dommerbordet, en deltager fikk beskjed om å legge på seg og en annen fikk høre at hun var for tykk for modellbransjen.

Årets deltagere i «Top Model» må gjennom mange tøffe utfordringer i kampen om å bli Norges nye supermodell. Tidligere «Top Model»-programleder Mona Grudt (42) synes årets sesong går langt i å teste jentenes ferdigheter foran kameraet.

LITT FOR TØFT: Mona Grudt reagerer på de tøffe utfordringene "Top Model"-jentene må gjennom i årets sesong. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld. Foto: FameFlynet Norway
LITT FOR TØFT: Mona Grudt reagerer på de tøffe utfordringene "Top Model"-jentene må gjennom i årets sesong. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Nå har jeg ikke sett så mye, men jeg har inntrykk av at de er tøffere med jentene enn det vi var i vår sesong. Det er kanskje litt sånn konseptet er, men jeg er glad vi ikke gjorde det, sier Mona Grudt til Seoghør.no.

- Veldig unge jenter

Den norske modellen, som i 1990 ble kåret til Miss Universe, mener man burde tenke mer på jentenes unge alder.

- Det virker som de glemmer at jentene er veldig unge. Men nå er «Top Model»-konseptet sånn, så jeg vil tro jentene vet hva de går til, sier Grudt som ikke har fått sett så mye på TV 3-programmet.

- Jeg har sett en halv episode og ellers har jeg fått med meg det som har vært skrevet i media.

STRENGE: Dommerne har vært svært strenge i årets sesong. Fra venstre Jonas Hallberg, Siri Tollerød, Erik Asla og Donna Ioanna. Foto: TV 3
STRENGE: Dommerne har vært svært strenge i årets sesong. Fra venstre Jonas Hallberg, Siri Tollerød, Erik Asla og Donna Ioanna. Foto: TV 3 Vis mer

Hard bransje

Norske «Top Model» hadde premiere i 2005, og erfarne modeller som Kathrine Sørland, Mona Grudt og Vendela Kirsebom har alle ledet programmet. I år er det supermodellen Siri Tollerød som er programleder.

GIKK I BAKKEN: Frida Børli Solaker besvimte foran dommerne. Foto: TV 3
GIKK I BAKKEN: Frida Børli Solaker besvimte foran dommerne. Foto: TV 3 Vis mer

Både Mona Grudt og Siri Tollerød var søndag på Se og Hørs store kjendisgalla på Christiania Teater.

Tollerød mener det bare er bra at modellene blir utfordret tidlig i karrieren.

- Bransjen er veldig hard. Som modell møter du utfordringer hele tiden så at de begynner tidlig er bare bra, jeg synes ikke vi har vært strenge sånn sett. I dommerpanelet er det mye som blir kuttet ut, og de har også fått mye positiv tilbakemelding, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ:Fikk beskjed om at hun var for tjukk

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer