- De er to snille gutter

Paris Hilton forteller om fester med prins William og Harry.

GLAD I GUTTER: Paris Hilton blir stadig sett sammen med nye kjekkaser, og skryter spesielt mye av prinsene William og Harry.  Foto: All Over Press
GLAD I GUTTER: Paris Hilton blir stadig sett sammen med nye kjekkaser, og skryter spesielt mye av prinsene William og Harry. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Hotellarving og partyjente Paris Hilton (30) reiser stadig rundt i verden for å jobbe og feste. De siste årene har hun vært mye i London, der hun flere ganger har gått ut sammen med de britiske prinsene William (29) og Harry (27). Og rikmannsjenta har bare ros til de kongelige.

- De er to veldig snille gutter. Vi har gått ut sammen flere ganger og jeg synes de er to gentlemen, sier Paris til britiske FHM.

30-åringen forteller at hun setter pris på engelskmennenes høflige natur.

- Jeg elsker menneskene og språket. Britiske menn er veldig annerledes enn amerikanske -  de er så høflige og modne, sier hun.

Men det er tvilsomt om Paris finner seg en engelskmann med det første, hun skal nemlig være sammen med 24 år gamle DJ Afrojack.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret nyttår med ny kjæreste

Se video med Paris Hilton her![obj:media:10565]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer