- De er to kommende superstjerner

Tidligere "Skal vi danse"-stjerne hyller den fremadstormende duoen.

TIL TOPPS: Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt gikk til topps i TVNorge-programmet "Grease". Nå spiller de Danny og Sandy i Oslo Spektrum.  Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
TIL TOPPS: Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt gikk til topps i TVNorge-programmet "Grease". Nå spiller de Danny og Sandy i Oslo Spektrum. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I starten av november gikk Bjørnar Reime Erlandsen (20) og Sofie Bjerketvedt (21) til topps i TVNorge-programmet "Grease", og fikk med det æren av å spille Danny og Sandy i oppsetningen i Oslo Spektrum med samme navn.

Søndag gikk "Skal vi danses" superfinale, som blir sendt på TV 2 førstkommende fredag, av stabelen i Nydalen i Oslo. Der var skuespiller, og tidligere "Skal vi danse"-deltager Ingar Helge Gimle (52) en selvsagt gjest.

Så langt er fire "Grease"-forestillinger gjennomført, og til sammen har nesten 24.000 mennesker sett showet. Og skuespiller Ingar Helge Gimle, som spiller Vince Fountain i oppsetningen, er strålende fornøyd med hva den fremadstormende unge duoen har fått til.

Se videointervju med Ingar Helge Gimle nederst i saken!

- Jeg er så imponert over Bjørnar og Sofie. To så unge mennesker kommer rett inn, og er så stødige i alt de gjør! Jeg merker at publikummet elsker de to vesenene der, skryter han til Seher.no.

- Er de to kommende stjerner, tror du?

- Uten tvil! Det er virkelig litt sånn at "a star is born" altså - litt Inger Lise Rypdal på 1970-tallet, for jeg ser en likhet mellom henne og Sofie. Hun er en rolig, nydelig jente, mens Bjørnar er et sjarmtroll, mener han.

Og at akkurat det skal forsvinne, det har Ingar Helge Gimle ingen som helst tro på.

- De er to stjerner, og jeg tror de kommer til å bevare den "vanlige jenta og gutten" - de kommer ikke til å ta av. De vet at de har jobbet hardt, og at de må jobbe like hardt videre.

Ifølge 52-åringen, har det så langt det å spille foran så mange mennesker i Spektrum vært nærmest som en drøm.

- Det har vært en stor opplevelse. Bare det å få spille for 24.000 mennesker... Selv Backstreet Boys klarer ikke det - på en helg! gliser han.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg er forelsket i Katrine!

 Se videointervju med Ingar Helge Gimle her:

[obj:media:7122]