Julia Roberts:

- De er stolte over å ha vært gift så lenge

Julia Roberts og ektemannen opplever jevnlig å bli utsatt for bruddspekulasjoner i media.

LAV PROFIL: Julia Roberts og Danny Moder stiller sjelden på offentlige arrangementer sammen. Her er de på et event i Los Angeles i oktober 2015. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Julia Roberts og Danny Moder stiller sjelden på offentlige arrangementer sammen. Her er de på et event i Los Angeles i oktober 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Julia Roberts (52) og Danny Moder (50) giftet seg i 2002, har de blitt utsatt for rykter om brudd, økonomiske problemer og krangling.

Nylig ble det også skrevet at ekteparet, som altså har vært gift i 17 år, lever separate liv, ifølge Us Weekly. Men nå hevder venner nær duoen at dette er langt fra sannheten.

- Som de fleste par så har de sine opp- og nedturer, forklarer en kilde, og legger til at det i hovedsak er deres ulike personligheter som kan krasje og forårsake spenning mellom dem.

- Julia er en utrolig sterk karakter, mens Danny er en laid-back fyr, forteller en annen kilde, ifølge nettstedet.

Jevnlige bruddrykter

Tidligere har det blitt påstått at «Pretty Woman»-stjernen ofte må stille opp økonomisk for ektemannen. Blant annet er det blitt hevdet at hun skal ha åpnet lommeboken for Moders personlige prosjekter, samt betalt regninger for flere av hans slektninger.

- Ekteskapet er i ferd med å havarere. Det har mye med økonomi å gjøre, uttalte en kilde til Radar Online i 2015.

I fjor skrev In Touch Weekly at Julia hadde kjøpt en egen strand i Los Angeles til ektemannen, i håp om at han ville tilbringe mer tid med familien. Paret er nemlig foreldre til tvillingene Hazel og Phinnaeus (14), samt Henry (12).

- Hun håper at kjøpet av den dyreste surfestranden i Malibu vil redde ekteskapet, for nå slipper han å dra på sine lange surfeturer, sa en kilde til nettstedet.

«Kjærligheten fortsetter å vokse»

Men kildene Us Weekly har snakket med, påstår derimot at Roberts og Moder elsker hverandre enormt mye og respektere hverandres grenser. Familietid skal også være noe av det viktigste i forholdet deres.

- De elsker å dra på turer sammen og se hvordan hver av barna gjør det bra i sine ulike aktiviteter, forteller den første kilden.

Julia Roberts sjarmerte en hel verden som munnrappe, prostituerte Vivian i «Pretty Woman» i 1990. Hun har i etterkant spilt i en rekke suksessfilmer som «Notting Hill» og «Ocean's Eleven», og vant også en Oscar for sin prestasjon i «Erin Brockovich».

I 2000 traff hun Danny Moder på settet til filmen «The Mexican», hvor hun hadde hovedrollen og han var kameramann.

- Det var da jeg traff Danny at jeg fant meg selv. Når jeg tenker på hva som gjør livet mitt til livet mitt, og hva som føles riktig og får meg til å skinne, så er det ham. Alt jeg har, har kommet fra ham, uttalte hun til Harper's Bazaar for to år siden, ifølge E! News.

Til Us Weekly forteller kilden at det har definitiv har vært en lang vei for Roberts og Moder, men at alt har vært verdt det.

- De er stolte over å ha vært gift så lenge og fremdeles er bestevenner. Julia og Danny støtter hverandre og ønsker hverandre det beste. De har en dyp kjærlighet for hverandre, som bare fortsetter å vokse.

Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner oppfordres til å bli gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer