Julia Roberts:

- De er stolte over å ha vært gift så lenge

Julia Roberts og ektemannen opplever jevnlig å bli utsatt for bruddspekulasjoner i media.

LAV PROFIL: Julia Roberts og Danny Moder stiller sjelden på offentlige arrangementer sammen. Her er de på et event i Los Angeles i oktober 2015. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Julia Roberts og Danny Moder stiller sjelden på offentlige arrangementer sammen. Her er de på et event i Los Angeles i oktober 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Julia Roberts (52) og Danny Moder (50) giftet seg i 2002, har de blitt utsatt for rykter om brudd, økonomiske problemer og krangling.

Nylig ble det også skrevet at ekteparet, som altså har vært gift i 17 år, lever separate liv, ifølge Us Weekly. Men nå hevder venner nær duoen at dette er langt fra sannheten.

- Som de fleste par så har de sine opp- og nedturer, forklarer en kilde, og legger til at det i hovedsak er deres ulike personligheter som kan krasje og forårsake spenning mellom dem.

- Julia er en utrolig sterk karakter, mens Danny er en laid-back fyr, forteller en annen kilde, ifølge nettstedet.

Jevnlige bruddrykter

Tidligere har det blitt påstått at «Pretty Woman»-stjernen ofte må stille opp økonomisk for ektemannen. Blant annet er det blitt hevdet at hun skal ha åpnet lommeboken for Moders personlige prosjekter, samt betalt regninger for flere av hans slektninger.

- Ekteskapet er i ferd med å havarere. Det har mye med økonomi å gjøre, uttalte en kilde til Radar Online i 2015.

I fjor skrev In Touch Weekly at Julia hadde kjøpt en egen strand i Los Angeles til ektemannen, i håp om at han ville tilbringe mer tid med familien. Paret er nemlig foreldre til tvillingene Hazel og Phinnaeus (14), samt Henry (12).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer