NYTT PAR? Ifølge kilder skal Avril Lavigne ha funnet tonen med "The Hills"-kjekkasen Brody Jenner.
NYTT PAR? Ifølge kilder skal Avril Lavigne ha funnet tonen med "The Hills"-kjekkasen Brody Jenner. Vis mer

- De er søte sammen

Nå skal rockebaben ha funnet tonen med en av Hollywoods største rundbrennere.

SEHER.NO: "Complicated"-sangerinnen Avril lavigne (25) har på ingen måte ligget på latsiden etter at det ble kjent at ekteskapet med "Sum 41"-vokalisten Deryck Whibley (29) hadde tatt slutt i september.

Etter bruddet har blondinen blant annet blitt koblet opp mot matvarekjede-millionæren Justin Murdock, oljearvingen Brandon Davis og "That 70's Show"-stjernen Wilmer Valderrama. Nå skal hun imidlertid ha fått øynene opp for en ny mann.

Ifølge Popcrunch har turen nå kommet til "The Hills"-stjernen Brody Jenner, og paret skal ha datet i et par uker.

- De er sammen, men de prøver å holde en lav profil. Det er lett å se at de liker hverandre og begge liker å ha det gøy. De er søte sammen, sier en kilde til nettstedet.

Den siste uken skal paret ha blitt observert sammen under en romantisk middag i Los Angeles, og i tillegg på flere byturer.

Brody Jenner har en lang merittliste med vakre kjendiskjærester, og har blant annet datet "The Hills"-kollegaene Kristin Cavallari og Lauren Conrad, samt modellen Cora Skinner. I desember kom i tillegg nyheten om at Jenner og Playboy-modellen Jayde Nicole (23) hadde valgt å gå hver til sitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Er de sammen igjen?