- De er som søsken for meg

Omer Bhatti føler seg nærmere Michael Jacksons barn enn noensinne etter popstjernens bortgang.

STØTTER MICHAEL JACKSONS BARN: Omer Bhatti sier til VG at han har brukt mye tid på å støtte Michael Jacksons barn, etter popstjernens død i 2009. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør/Stella
STØTTER MICHAEL JACKSONS BARN: Omer Bhatti sier til VG at han har brukt mye tid på å støtte Michael Jacksons barn, etter popstjernens død i 2009. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør/Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NÆRT FORHOLD: Omer Bhatti sier han ser på Michael Jacksons barn som sine søsken. Her er han sammen med popstjernens eldste sønn, Prince Michael, i 2009. Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Omer Bhatti sier han ser på Michael Jacksons barn som sine søsken. Her er han sammen med popstjernens eldste sønn, Prince Michael, i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
TV-DOMMER: Sammen med Lisa Tønne, Mia Gundersen, og Bjarte Hjelmeland, har Omer Bhatti denne sesongen vært dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter».
TV-DOMMER: Sammen med Lisa Tønne, Mia Gundersen, og Bjarte Hjelmeland, har Omer Bhatti denne sesongen vært dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter». Vis mer

SEOGHØR.NO: «Norske Talenter»-dommeren Omer Bhatti (28) ble en nær venn av popikonet Michael Jackson, før sangerens brå bortgang i 2009.

Til VG sier Omer at han fikk en alvorlig knekk, da han kom hjem til Norge etter Michael Jacksons begravelse.

- Jeg var deprimert. Humøret mitt var opp og ned, hele tiden. Uten at jeg skjønte helt hvorfor. Det var så mye som skjedde inni meg. Jeg er veldig sensitiv. Og sårbar.

Bhatti hevder han helller ikke fikk tid til å sørge ordentlig, fordi han brukte mye tid på støtte Jacksons barn, Prince Michael (17), Paris Katherine (16) og Prince Michael II (12).

- Jeg vil være til stede for dem. Da har jeg ikke tid til å sitte og gråte eller være lei meg. Jeg må alltid være der for dem.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sier han til VG.

Fredag er det klart for finalen i årets sesong av «Norske Talenter».

Da Seoghør.no snakket med Omer sendingene begynte på TV 2 tidligere i år, la han ikke skjul på at han gledet seg over sin nye jobb.

- Jeg har høy standard når det kommer til underholdning, siden jeg er vokst opp med de beste selv. Så jeg tror jeg kommer til å bli en streng dommer.

LES OGSÅ: - Jeg er vokst opp med de beste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer