MONSTERET: Wladimir Klitschko i aksjon mot amerikanske Eddie Chambers i helgen. På tribunen fikk Hayden Panettiere se kjæresten slå knockout på amerikaneren og at han forsvarte verdensmestertittelen. Foto: All Over Press
MONSTERET: Wladimir Klitschko i aksjon mot amerikanske Eddie Chambers i helgen. På tribunen fikk Hayden Panettiere se kjæresten slå knockout på amerikaneren og at han forsvarte verdensmestertittelen. Foto: All Over Press Vis mer

De er skjønnheten og udyret

Neida, dette er ikke hennes nye livvakt – det er kjæresten hennes!

SEHER.NO: Hayden Panettiere (20) vekker om dagen mer oppsikt, enn hun gjorde da hun for første gang viste seg i cheerleaderantrekket i «Heroes», og ble stjerne over natta.

Årsaken er en 198 cm høy og snart 34 år gammel ukrainer ved navn Wladimir Klitschko. Klitschko er verdensmester i fire bokseforbund, og er Haydens nye kjæreste.

Paret har fra ryktene om et forhold begynte, blitt kalt virkelighetens «skjønnheten og udyret», og de vekker ikke mindre oppmerksomhet nå som de har blitt avbildet side om side.

For det er nærmest et komisk syn når 153 cm høye Hayden står ved siden av sin 45 cm høyere og dobbelt så brede kjæreste.

I helgen var hun i Düsseldorf i Tyskland, der hun fikk se kjæresten slå knockout på Eddie Chambers.

- Jeg har aldri hatt en idrettsutøver som kjæreste før, og det er en spennende opplevelse. Jeg synes det er fantastisk at han er så atletisk, men jeg er mest fascinert av hans intelligens. Han er utrolig smart, skal Hayden ha uttalt til den tyske avisen Bild.

Men høydeforskjellen bryr hun seg ikke om.

- Selv om jeg er liten, kan jeg slå tilbake selv også. Men jeg må innrømme at jeg føler meg veldig beskyttet med en så sterk mann ved min side. Nå, uansett når noen plager meg, sier jeg: «Pass deg, kjæresten min er bokser!».

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Sandra kjæreste med 47-åring