- De er sjalu, feite og stygge

«Tanning Mom» Patricia Krencil slår tilbake etter sol-kritikken. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Patricia Krencil ble i forrige uke et kjent navn etter anklager om at hun skal ha tatt med datteren Anna (5) i solarium. Amerikaneren har fått kallenavnet «Tanning Mom» og mottok massiv kritikk i media og på sosiale nettsider som mente det hun gjorde var barnemishandling. Nå slår hun tilbake mot kritikerne. Da mediene samlet seg foran familiens hus i New Jersey begynte Patricia å rope til journalistene fra vinduet i andre etasje.SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!- Det er alltid noen der ute som ikke liker meg fordi de er sjalu, feite og stygge, skrek hun ifølge Daily Mail.  Datteren skal ha hatt store brannskader på kroppen som ble oppdaget av en lærer. Krentcil er anmeldt for å ha satt barnet i fare, men nekter for ugjerningen. - Jeg ville aldri satt datteren min i et solarium. Jeg er en flott mor og ville aldri gjort det mot datteren min.Krencil selv er avhengig av solarium og har ekstremt mørk ut som følge av intensiv soling. Familien hevder Anna fikk brannskadene av å ha lekt for lenge ute i hagen. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Vi ble nektet å se direkte på Britney  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer