- De er separert

Khloe Kardashian skal ha kastet ut ektemannen etter at han nektet å slutte med narkotika.

SEPARERT: Ekteskapet mellom Khloe Kardashian og Lamar Odom skal spille på de siste strengene etter at Khloe kastet ut Lamar onsdag forrige uke. Foto: FAME FLYNET
SEPARERT: Ekteskapet mellom Khloe Kardashian og Lamar Odom skal spille på de siste strengene etter at Khloe kastet ut Lamar onsdag forrige uke. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Realitystjernen Khloe Kardashian (29), kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» og «Khloe & Lamar», og ektemannen Lamar Odom (33) er separert. Det melder TMZ.com.

Ifølge nettstedet skal flere kilder nære paret ha fortalt at Khloe fullførte seperasjonen da hun kastet Lamar ut av parets hjem onsdag, etter at basketballstjernen nektet å være med på et familieråd for å få stopp på Odoms misbruk av narkotika.

Lamar har i hatt problemer med narkotikamisbruk de siste to årene, noe som skal ha ødelagt ekteskapet med Khloe.

Khloe skal ha fortalt Lamar at hvis han ikke tok skrittet og oppsøkte hjelp, så ville hun ikke ha noe mer med han å gjøre.

Odom har tidligere vært innlagt på en avvenningsklinikk for sitt misbruk. Khloe skal da ha ansatt flere privatdetektiver for å passe på at Lamar ble værende på klinikken. Likevel stakk basketballspilleren av kun tre uker etter innsjekkingen.

Selvom Khloe og Lamar nå er separert, skal ingen av de to stjernene så langt ha tatt kontakt med en skilsmisseadvokat.

Ifølge kilder vil det uansett ikke bli mye å krangle over for paret. Paret skal ha signert en vanntett ektepakt før de giftet seg.

De to siste dagene har derimot hverken Lamars familie eller Kardashian-klanen klart å få tak i basketballstjernen.

Familie og venner skal være fra seg av bekymring for hva Lamar tilbringer tiden med, og er redd for at han nok en gang skal ha vendt fokuset mot narkotika.

LES OGSÅ:   Ektemannen er sporløst borte


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer