Kendall Jenner og Devin Brooker:

- De er sammen igjen

Stjerneparet har etter alt å dømme funnet tilbake til hverandre.

AV OG PÅ: Kendall Jenner og Devin Brooker har datet siden 2020. Foto: IPA/Splash News/NTB.
AV OG PÅ: Kendall Jenner og Devin Brooker har datet siden 2020. Foto: IPA/Splash News/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kom sjokkbeskjeden om at supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25) skal ha gått hver til sitt, etter to år som kjærester.

I etterkant har ryktene om at paret skal ha funnet tilbake til hverandre svermet, men nå bekrefter kilder til E! at de skal ha blitt sammen igjen.

Etter en tøff periode i forholdet tilbringer supermodellen og Phoenix Suns-spilleren mye tid sammen igjen.

- Hun og Devin er sammen igjen for fullt. De løste problemene sine og bestemte seg for at de ville gå videre og være sammen, sier en kilde nær Kardashian/Jenner-søsteren til E!.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen hintet også selv at gjenforeningen var et faktum på Instagram via historiefunksjonen. Da delte hun et bilde av de to sammen på et bryllup i Napa i USA.

Det unge parets helgetur kommer bare uker etter at de ble sett sammen på en fest i Hamptons, i forbindelse med USAs nasjonaldag. Der skal en kilde E! har vært i kontakt med, sett de to holde hender under mesteparten av festen.

Til tross for at ingen av stjernene har for vane å snakke ut om forholdet, er det bare noen måneder siden Booker lettet på sløret om romansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.