Kendall Jenner og Devin Brooker:

- De er sammen igjen

Stjerneparet har etter alt å dømme funnet tilbake til hverandre.

AV OG PÅ: Kendall Jenner og Devin Brooker har datet siden 2020. Foto: IPA/Splash News/NTB.
AV OG PÅ: Kendall Jenner og Devin Brooker har datet siden 2020. Foto: IPA/Splash News/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kom sjokkbeskjeden om at supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (26) og NBA-proffen Devin Booker (25) skal ha gått hver til sitt, etter to år som kjærester.

I etterkant har ryktene om at paret skal ha funnet tilbake til hverandre svermet, men nå bekrefter kilder til E! at de skal ha blitt sammen igjen.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Etter en tøff periode i forholdet tilbringer supermodellen og Phoenix Suns-spilleren mye tid sammen igjen.

- Hun og Devin er sammen igjen for fullt. De løste problemene sine og bestemte seg for at de ville gå videre og være sammen, sier en kilde nær Kardashian/Jenner-søsteren til E!.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen hintet også selv at gjenforeningen var et faktum på Instagram via historiefunksjonen. Da delte hun et bilde av de to sammen på et bryllup i Napa i USA.

Det unge parets helgetur kommer bare uker etter at de ble sett sammen på en fest i Hamptons, i forbindelse med USAs nasjonaldag. Der skal en kilde E! har vært i kontakt med, sett de to holde hender under mesteparten av festen.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

Til tross for at ingen av stjernene har for vane å snakke ut om forholdet, er det bare noen måneder siden Booker lettet på sløret om romansen.

I et intervju med Wall Street Journal ble han nemlig spurt om forholdet, og om han syntes det var vanskelig med all oppmerksomheten rundt privatlivet deres.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Jeg vil ikke si vanskelig, svarte han, og fortsatte:

- For å være ærlig nyter jeg livet til det fulle, og det kommer lett fra meg nå, for det har ikke alltid vært sånn. Men jeg føler jeg er på et bra sted akkurat nå.

LES OGSÅ: Slaktes: - Jeg ville blitt flau

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer