TURBULENT FORHOLD: I to måneder har Jenelle Evans nektet å snakke med mannen Courtlan Rogers, men nå har de begynt å treffes igjen.
TURBULENT FORHOLD: I to måneder har Jenelle Evans nektet å snakke med mannen Courtlan Rogers, men nå har de begynt å treffes igjen. Vis mer

- De er sammen igjen

«Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans skal ha tilgitt sin voldelige ektemann all smerten han har påført henne.

Publisert
SEOGHØR.NO: I januar leverte MTV-stjernen Jenelle Evans (21) inn fem voldanmeldelser mot ektemannen Courtland Rogers (27). Nå ser det ut som om hun tar ham tilbake igjen.

- Jenelle og Courtland har det veldig fint. Foreløpig. De tilbringer mye tid sammen. Jeg tror helt ærlig at hun er litt forvirret. Hun er en flott jente og har mange ting på gang, men noen ganger involverer hun seg bare med feil type mennesker, sier en venn av henne til RadarOnline.com.

Det trøblete paret giftet seg etter bare noen måneders bekjentskap i desember i fjor, og strålte av lykke da de en snau måned senere kunne avsløre at de ventet barn sammen. Men bare en uke etter anmeldte Evans mannen for vold og sa hun ville skilles så fort som mulig.

I etterkant har Courtland truet med selvmord og beskyldt Jenelle for å ha brukt heroin mens hun var gravid med deres felles barn. Han sa også at dette var grunnen til at hun spontanaborterte.

Nylig innrømmet Evans narkotikamisbruket og sjekket inn på rehab. Men etter to uker forlot hun klinikken igjen, og kort tid etter gjenopptok hun kontakten med sin voldelige kjæreste. Torsdag forsvarte hun han på Twitter også.

- Han er mannen min. La ham være i fred. Han ønsker ikke å være en kjent person, skrev hun.

Vennen hennes tviler på at forholdet med Courtland er særlig god ide.

- Disse guttene bruker henne bare og prøver å kontrollere henne. Hun ønsker å tro at de virkelig vil være sammen med henne, og at det ikke handler om penger eller publisitet.LES OGSÅ: Jenelle prøvde å lure narkotest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer