LYKKELIGE: - Ta Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie eksempel, de er så motbydelig lykkelige. Man går jo bare rundt og håper at det skal bli slutt, sier Sigrid Bonde Tusvik. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: - Ta Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie eksempel, de er så motbydelig lykkelige. Man går jo bare rundt og håper at det skal bli slutt, sier Sigrid Bonde Tusvik. Foto: Stella PicturesVis mer

- De er så motbydelig lykkelige

Komikeren satser på at alle lykkelige par skal slå opp.

SEHER.NO: Sigrid Bonde Tusvik (29) er like kjent for sine uttalelser som sine presentasjoner. Hennes nye bok "Glitterfitter",  som hun har skrevet sammen med Gunnhild Magnussen har i likhet med sin forfatter, fått mye medieoppmerksomhet.

- Jeg er jo singel, og det er jo en veldig kvinnelig egenskap å ikke unne andre kvinner å ha det bedre, sier Sigrid Bonde Tusvik til Innsiden avis.

- Ta Tone Damli Aaberge (21) og Aksel Hennie (33) for eksempel, de er så motbydelig lykkelige. Man går jo bare rundt og håper at det skal bli slutt, og at når de kommer hjem har de skikkelig dårlig sex og sånt, sier Tusvik.

Akkurat det er noe som kommer godt frem i den nye boken hennes, "Glitterfitter". Der er det tydelig at en av kvinnenes verste fiender, er kvinnene selv.

Her tar hun også opp problemstillingen FPS, altså Flink pike syndromet. Noe hun mener flere jenter kan kjenne seg igjen i.

I stedet for å ta opp tidligere problemstillinger som voldtekt og spiseforstyrrelser, fokuserer boken på jenter som er for flinke.

- Jenter må bli litt mer klysete, sier hun med et smil.

- Men det hadde fremdeles ikke gjort noe om Tone Damli Aaberge våknet en morgen med eksem i hele ansiktet, gliser Tusvik.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det kommer noen penere etter meg