Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De er så lykkelige sammen

Paret har angivelig store planer for fremtiden.

FORELSKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods heteste par for tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods heteste par for tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det ble kjent at Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) hadde blitt kjærester, har det vært en enorm oppmerksomhet rettet mot duoen.

Det var i januar at ryktene begynte å svirre om at realitystjernen og «Blink 182»-trommisen hadde innledet et romantisk forhold - etter å ha vært venner i en årrekke.

En måned senere bekreftet Kourtney romansen, ved å dele et bilde på Instagram hvor hun holdt hender med Travis.

Siden den gang har turtelduene titt og ofte delt kjærestebilder, noen drøyere enn andre, og hyllet hverandre i sosiale medier. Kjærligheten virker altså å blomstre, og skal man tro kilder som har snakket med Us Weekly, er det ikke så altfor lenge til man kan forvente å se en ring på Kourtneys finger.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Går mot forlovelse

Kilder hevder nemlig overfor magasinet at en potensiell forlovelse er rett rundt hjørnet.

- Kourtney og Travis er så lykkelige sammen. Venner tror de garantert kommer til å forlove seg snart, forteller en kilde nær paret.

Paret har tilbrakt mye tid sammen, også utenfor Calabasas, hvor Kourtney er bosatt. Tidligere denne måneden dro de blant annet på ferie til delstaten Utah.

- De elsker å komme seg ut av LA og være med familiene sine i Utah-området, blir magasinet fortalt.

Ting har endret seg

Med en ny mann i livet sitt, har Kourtney neppe vurdert å akseptere Scott Disicks (37) lille frieri.

I en nyere episode av «Keeping Up With the Kardashians», som ble spilt inn i fjor høst, kom det nemlig frem at Scott ser for seg en fremtid med ekskjæresten og moren til sine barn.

Kourtney stilte seg imidlertid mer usikker til situasjonen, og ga Scott mer en kald skulder. Nylig kunne en kilde avsløre overfor ET Online at hennes nye forhold har gått inn på 37-åringen - til tross for at han selv har inngått et forhold med kjendisdatteren Amelia Hamlin (19).

- Kourtney lever sitt beste liv og er virkelig så lykkelig. At Kourtney og Travis er så seriøse har vært annerledes for Scott. Han prøver fremdeles å bli vant til det, har en kilde fortalt til nettstedet.

Ifølge kilden er Scott og Kourtney fremdeles nære, men ting har endret seg litt mellom dem.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Ble for mye

Som nevnt deler Kourtney og Travis hyppig bilder av hverandre i sosiale medier. Scott har tidligere uttalt at det fremdeles sårer å se ekskjæresten med andre menn, men også fansen har tilsynelatende et behov for at trebarnsmoren holder enkelte deler av forholdet privat.

Spesielt Travis' gratulasjonsinnlegg på Instagram i anledning Kourtneys 42-årsdag, fikk fansen til å reagere.

«Jeg f****** elsker deg. Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen Kourtney Kardashian», skrev han til en rekke bilder og en video av Kourtney.

Det er imidlertid videoen som har fått størst oppmerksomhet i kommentarfeltet. Der kan man nemlig se henne sutte på tommelen hans, noe som ble i overkant mye for enkelte.

«Dette er Instagram, ikke Pornhub», skrev en av følgerne.

«Den siste videoen skremte meg litt», fulgte en annen opp med.

«Er det noen andre som har sett videoen 4000 ganger?» skrev en tredje.

LES OGSÅ: «Love Island»-paret avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer