FORELSKET: I rollen som Cosette forelsker Heidi seg i Marius, som spilles av Hans Marius Hoff Mittet og Christian Ingebrigtsen.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FORELSKET: I rollen som Cosette forelsker Heidi seg i Marius, som spilles av Hans Marius Hoff Mittet og Christian Ingebrigtsen. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- De er så fantastisk flinke gutter

Derfor synes ikke "Les Miserables"-aktuelle Heidi Ruud Ellingsen det er vanskelig å spille forelsket på scenen...

Se videointervju med "Les Miserables"-stjernene nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag 4. februar har Oslo Nye Teater premiere på den storslagne musikaloppsetningen "Les Miserables" basert på Victor Hugos verdenskjente roman.

Med et fantastisk ensemble å skryte av, beskriver teateret dette som deres "største satsing noensinne".

Og i tillegg til kjente navn som Pia Tjelta, Dennis Storhøi, Christian Ingebrigtsen, Ståle Ytterli og Erik Wenberg Jacobsen, har også tidligere "Drømmerollen"- vinner Heidi Ruud Ellingsen (22) en av hovedrollene i oppsetningen.

- Helt fantastisk!
Heidi ble landskjent i fjor da hun vant NRKs talentprogram og fikk hovedrollen i "Singin in the rain", og ungjenta synes det er helt fantastisk å få være med i nok et verdenskjent stykke.

- Det er helt fantastisk! Men man går jo inn i det med litt skrekkblandet fryd, for man har jo så stor respekt for stoffet. Det er utrolig artig og være med og det å få jobbe med så mange dyktige folk er helt utrolig, sier Heidi til Seher.no.

Skuespillerinnen spiller Cosette i "Les Miserables", og innrømmer at det er en del utfordringer med rollen, særlig sangmessig. Ulikt Pia Tjelta og Christian Ingebrigtsen (31), som spiller henholdsvis Fantine og Marius, deler nemlig ikke Heidi sin rolle med noen, og skal derfor opp på scenen hver kveld i månedene fremover.

- Utfordringen er det sanglige. Det er et stort stoff å ta tak i, og så skal man formidle situasjoner gjennom sang. Det er kanskje det mest utfordrende, å få det troverdig og riktig, sier hun, og legger til:

- Jeg har jo gått gjennom dette før, med "Singin in the rain", så det blir jo tøft, for det er heftig sanging og tøft for stemmen. Man må bare ta vare på seg selv.

- Alle har vel vært forelska?
I stykket forelsker Cosette seg i unggutten Marius, som da spilles av Ingebrigtsen, samt Hans Marius Hoff Mittet. Men ifølge Heidi er det ikke så vanskelig som man skulle tro å spille forelsket på scenen.

- Når jeg spiller med så fantastisk flinke gutter, så er det ikke det...Neida, man må bare sette seg inn i situasjonen, alle har vel vært forelska en eller annen gang? Det har nå hvertfall jeg. Så da må man bare hente de følelsene i seg, sier hun.

Heller ikke Christian Ingebrigtsen synes det er vanskelig å vise følelser på scenen.

- Det er en utfordring, men samtidig er Cosette en fantastisk vakker jente. På 1800-tallet var det en litt mer uskyldig kjærlighet da, de turte nesten ikke ta på hverandre og sånn, så det blir en type spenning som kommer av ren kjærlighet, sier Christian til Seher.no.

Kjempegøy med musikal
Ingebrigtsen er for de fleste mest kjent som popstjerne og låtskriver, men synes det er kjempegøy å nå få jobbe med musikal.

- Når jeg først skulle være med i en musikal er dette virkelig en drømmerolle. Jeg husker jeg så den i -88 med min mamma, jeg var elleve år og det gjorde kjempeinntrykk på meg. Dette er favorittmusikalen min, så da jeg ble spurt om å prøvesynge ble jeg kjempeglad, forteller han.

Og den tidligere A1-stjernen avslører at han har hatt et hemmelig triks for å komme seg ordentlig inn i rollen og tidsalderen.

- Det er utfordrende å gå inn i fysikken og spille en forelsket mann på 1800-tallet, så jeg har sett litt Jane Austen og sånn for å komme inn i det, humrer han.

"Les Miserables" har premiere på Oslo Nye Teater 4. januar!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er dårlig på forhold!

Se videointervjuet her:


[obj:media:7405]