TWITTER: Amandag Bynes har skrevet flere oppsiktsvekkende twittermeldinger rettet mot R'n'B-stjernen Drake.
TWITTER: Amandag Bynes har skrevet flere oppsiktsvekkende twittermeldinger rettet mot R'n'B-stjernen Drake.Vis mer

- De er rare og forstyrrende

R'n'B-stjernen Drake snakker ut om twittermeldingene fra skandaledronningen Amanda Bynes.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Amanda Bynes (27), kjent fra TV Norge-serien «What I Like About You», har i flere måneder vakt oppsikt med sin uberegnelige oppførsel.

Stjernen har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet. 

Men det er ikke bare i den virkelige verden Bynes skaper oppstyr. Også på sosiale nettsteder tiltrekker skuespilleren seg oppmerksomhet. TV-stjernen er kjent for sine merkelige Twitter-meldinger og har flere ganger uttrykt sin kjærlighet til artisten Drake (26).

- Drake er den vakreste mannen i verden, har Amanda skrevet om den populære rapperen.

Dagen etter hadde hun derimot skiftet mening.

- Drake er stygg. Han er ikke mannen for meg, men han vil sikkert gjøre noen lykkelig. 

Amanda Bynes har også bedt rapperen om «å drepe vaginaen hennes».

Draka har så langt ikke besvart twittermeldingene fra den tidligere barnestjernen, men nå tar han endelig bladet fra munnen. I den siste utgaven av magasinet XXL forteller musikeren at han føler det hele er veldig rart. 

- Jeg vet ikke en gang hvem som gjør det og hva det handler om. Hvis det er henne, så synes jeg det er rart og forstyrrende. Dette handler tydligvis om noe som er mye større enn meg. Uansett hvem som står bak meldingene, om det er henne eller noen andre, så vet de at folk følger med. Derfor fortsetter de, sier R'n'B-stjernen.

Den 27 år gamle skuespilleren er for tiden tvangsinnlagt på mentalinstitusjon etter at hun startet en brann i oppkjørselen til en eldre dame i Thousand Oaks, California.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal Amanda være på bedringens vei. Det skal derimot være klare tegn på at Amanda er schizofren.

- Hun viser tegn på schizofreni, og medisinske fagfolk vil søke om en to ukers utsettelse av hennes psykiatriske innleggelse slik at de kan gi henne en ordentlig diagnose, sier kilder som er informert om situasjonen til nettstedet.

Tidligere har også Amandas mor sagt at hun tror datteren lider av schizofreni, og venner har fortalt at TV-stjernen hører stemmer i hodet og snakker med seg selv i uforståelige setninger.

Amandas foreldre frykter at datteren ikke er i stand til å ta vare på seg selv og kan være en fare for andre, og derfor vil de nå søke om å umyndiggjøre henne og selv innta rollen som verger - på sammen måte som Britneys foreldrene gjorde da hun fikk et sammenbrudd i 2008, skriver TMZ. 

LES OGSÅ:    - Hun viser tegn på schizofreni