- De er perfekte for hverandre

Venner av filmstjernen Johnny Depp mener Amber Heard er hans perfekte match.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Johnny Depp (50) og Amber Heard (27) er kjent for å verne om sitt kjærlighetsforhold, men fredag forrige uke kunne People avsløre at de to skuespillerene er forlovet.

Venner av paret forteller at de to filmstjernene er lykkeligere enn noen gang før.

- Hun passer perfekt for ham og hans personlige stil. Hun er en fri sjel hun også. De kunne ikke ha vært lykkeligere, sier en kilde til People.

AVSLØRT: På vei ut fra en restaurant i West Hollywood forrige uke, gjorde Amber Heard sitt beste for å skjule diamantringen på sin venstre hånd.  Foto: SPW/Splash News/All Over Press
AVSLØRT: På vei ut fra en restaurant i West Hollywood forrige uke, gjorde Amber Heard sitt beste for å skjule diamantringen på sin venstre hånd. Foto: SPW/Splash News/All Over Press Vis mer

Også kilder til nettstedet UsWeekly bekreftet forlovelsesryktene fredag.

- Frieriet fant sted for en stund siden, hun har bare ikke gått med ringen før nå, uttaler deres innsidekilde.

Depp, som var sammen med den franske artisten Vanessa Paradis (41) i 14 år uten å gifte seg, kan tilby Heard to «stebarn» fra forholdet med Paradis, Lily-Rose (14) og Jack (11).

- Amber kommer virkelig godt overens med ungene og liker veldig godt å tilbringe tid med dem. Hun har til og med tatt med Lily på shopping alene for å bli bedre kjent, forteller People sin kilde.

Forrige uke ble den 27 år gamle skuespilleren fotografert med en massiv diamantring på ringfingeren, noe som startet forlovelsesryktene for fullt.

STEMOR:  Johnny Depp tok med kjæresten Amber Heard og hans to barn Jack og Lily Rose på promotur til Japan i forbindelse med filmen «Lone Ranger» i fjor. Foto: All Over Press
STEMOR: Johnny Depp tok med kjæresten Amber Heard og hans to barn Jack og Lily Rose på promotur til Japan i forbindelse med filmen «Lone Ranger» i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Hollywood-stjernene skal først ha innledet et forhold under innspillingen av «The Rum Diary» i 2011, der de to spilte mot hverandre.

Deretter ble det slutt mellom Depp og Paradis, før forholdet mellom bifile Heard og Tasya van Ree også tok slutt.

Noen offisiell bekreftelse har imidlertid ennå ikke kommet fra turtelduene selv.

LES OGSÅ:   Overrasket alle med forlovelse