- De er perfekte for hverandre

Venner av filmstjernen Johnny Depp mener Amber Heard er hans perfekte match.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Johnny Depp (50) og Amber Heard (27) er kjent for å verne om sitt kjærlighetsforhold, men fredag forrige uke kunne People avsløre at de to skuespillerene er forlovet.

Venner av paret forteller at de to filmstjernene er lykkeligere enn noen gang før.

- Hun passer perfekt for ham og hans personlige stil. Hun er en fri sjel hun også. De kunne ikke ha vært lykkeligere, sier en kilde til People.

Også kilder til nettstedet UsWeekly bekreftet forlovelsesryktene fredag.

- Frieriet fant sted for en stund siden, hun har bare ikke gått med ringen før nå, uttaler deres innsidekilde.

Depp, som var sammen med den franske artisten Vanessa Paradis (41) i 14 år uten å gifte seg, kan tilby Heard to «stebarn» fra forholdet med Paradis, Lily-Rose (14) og Jack (11).

- Amber kommer virkelig godt overens med ungene og liker veldig godt å tilbringe tid med dem. Hun har til og med tatt med Lily på shopping alene for å bli bedre kjent, forteller People sin kilde.

Forrige uke ble den 27 år gamle skuespilleren fotografert med en massiv diamantring på ringfingeren, noe som startet forlovelsesryktene for fullt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer