Kylie Jenner og Travis Scott:

- De er overlykkelige

Stjerneparet skal ha prøvd å gi datteren et søsken i lang tid.

GRAVID? Travis Scott og Kylie Jenner har allerede datteren Stormi. Foto: ENT/SplashNews/NTB
GRAVID? Travis Scott og Kylie Jenner har allerede datteren Stormi. Foto: ENT/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke meldte en rekke amerikanske nettsteder at av-og-på paret Kylie Jenner (24) og Travis Scott (30) venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har de datteren Stormi (3).

«Kylie Jenner blir mamma igjen», lød det fra Page Six, som var først ute med nyheten, mens andre medier som People, TMZ og E! News kort tid etter også hevdet at de hadde fått bekreftet graviditeten av ulike kilder.

FAMILIEFORØKELSE?: Travis Scott, Kylie Jenner og Stormi på den røde løperen. Nå ryktes det at Kylie er gravid igjen. Foto: Craig Barritt/NTB
FAMILIEFORØKELSE?: Travis Scott, Kylie Jenner og Stormi på den røde løperen. Nå ryktes det at Kylie er gravid igjen. Foto: Craig Barritt/NTB Vis mer

«Vil ha barna tett i alder»

Nå skriver Us Weekly at stjerneparet faktisk har ønsket å utvide familien i lang tid.

- De er overlykkelige over graviditeten. Kylie og Travis har prøvd i månedsvis å bli gravide igjen, forteller en venn nær realitystjernen til nettstedet, og fortsetter:

- Hun har et stort ønske om at barna hennes skal være tett i alder fordi hun selv er så nære Kendall. Det samme ønsker hun for Stormi.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Verken Jenner eller Scott har foreløpig uttalt seg om babyryktene selv, men da hun gikk gravid med Stormi bekreftet hun ikke at hun hadde vært gravid før etter fødselen.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten», skrev hun den gang på Instagram.

Videre beklaget hun at hun holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg».

I helgen fortalte en kilde til E! News at vesle Stormi gleder seg enormt til å bli storesøster.

- Stormi er fullstendig klar over at det kommer en baby og hun er veldig spent. Hun stiller hele tiden spørsmål og vil ta på Kylies mage. Det er utrolig søtt.

Mens en annen kilde delte følgende til samme nettsted:

- Det er ingenting Kylie elsker mer enn å være mor. Det å kunne gi Stormi et søsken er en drøm som går i oppfyllelse.

Bekreftet graviditet i familien

Babynyheten kom dagen etter at Caitlyn Jenner (71) avslørte at familien ventet et nytt tilskudd.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen røpte nemlig torsdag at hun skulle bli bestemor igjen, ifølge People.

- 18 barnebarn. Jeg sier hele tiden til jentene mine at jeg ønsker meg 30, noe de ikke er så begeistret for. 30 barnebarn. Det er et rundt tall, fortalte hun i en live video på Facebook da hun besøkte en leketøysbutikk i Quincy, California, ifølge nettstedet.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Hun fortsatte:

- Jeg fant akkurat ut at det er en som har en bolle i ovnen. Ja, det fant jeg ut her om dagen. Så da blir det 19.

Den tidligere OL-vinneren røpet derimot ikke hvem av hennes seks barn som var i lykkelige omstendigheter. Jenner har som kjent døtrene Kendall (25) og Kylie fra ekteskapet med Kris Jenner (65). Samt Brody (37), Brandon (40), Cassandra og Burt fra to andre forhold.

I tillegg har hun stebarna Kourtney (42), Kim (40), Khloe (37) og Rob (34).

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne mer enn Orlando

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer