Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- De er offisielt tilbake i hverandres liv

Eksparet planlegger angivelig å dukke opp på Oscar-gallaen sammen neste år.

DEN GANG DA: Hollywood-stjernene Brad Pitt og Jennifer Aniston sammen på rød løper mens de fremdeles var gift i 2004. Nå skal de visstnok vise seg sammen på rød løper igjen. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Hollywood-stjernene Brad Pitt og Jennifer Aniston sammen på rød løper mens de fremdeles var gift i 2004. Nå skal de visstnok vise seg sammen på rød løper igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det er gått hele tretten år siden Hollywood-paret Brad Pitt (54) og Jennifer Aniston (49) valgte å avbryte ekteskapet, kan det virke som om internett aldri blir ferdig med dem.

I alle fall ikke etter at begge er blitt single - samtidig - for første gang på mange, mange år.

Særlig de siste månedene, etter nyheten om Anistons skilsmisse fra skuespillerektemannen gjennom tre år, Justin Theroux (46), har «Friends»-stjernen blitt koblet til sin første ektemann flere ganger.

- Nytt kapittel

Det australske kjendisnettstedet New Idea har riktignok tatt ønsketenkningen om mulig gjenforening et hakk lenger. Onsdag konkluderte nettstedet at Jennifer og Brad «er forelsket igjen».

- De var det ultimate Hollywood-paret som hadde alt, og nå begynner et nytt kapittel i Brad og Jens liv. Paret planlegger å offentliggjøre forholdet, skriver New Idea.

SUPERPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre hevder nettstedet at Jennifer og Brad, etter hvert sitt respektive ekteskapsbrudd, for alvor har gjenopptatt kontakten.

Sistnevnte skilte seg som kjent fra Angelina Jolie (43) i 2016, en registrering som på ingen måte forbigikk i stillhet. Spesielt ikke med tanke på historien mellom de tre sistnevnte navnene, og de evige påstandene om at Angelina «stjal» Brad fra Jennifer på midten av 2000-tallet.

Ifølge en kilde New Idea har snakket med, planlegger Brad og Jennifer å dukke opp sammen på Oscar-gallaen neste år.

- Tydelig signal

- Hvis det skjer, sender de et tydelig signal til offentligheten. Jen så hvordan alle øynene var rettet mot henne og Angelina under årets Golden Globe, og føler at bransjens store festdag (Oscar-utdelingen, altså), er en perfekt anledning til å vise at både hun og Brad har lagt lokk på fortiden. De er offisielt tilbake i hverandres liv, sier kilden.

Det var lenge stille fra både Jennifer og Justin Theroux etter at det ble offentlig kjent at de skulle skilles i februar.

I forbindelse med bruddet kom det frem at hovedårsaken skulle være at de to ville leve i forskjellige byer. Justin foretrekker New York, mens Jennifer trives best i Los Angeles med alle vennene sine rundt seg.

Saken fortsetter under.

Vis mer Vis mer

Flere amerikanske magasiner hevdet riktignok, like i etterkant av offentliggjøringen av skilsmissen, at årsaken til bruddet skal ha vært andre ting.

Kan miste foreldreretten

Også Brad Pitt har skapt overskrifter for sitt forrige ekteskap den siste tiden. Forrige uke ble det kjent at Angelina Jolie kan miste foreldreretten for parets seks barn, dersom hun ikke lar dem tilbringe mer tid med sin far.

I rettspapirer som er lekket til offentligheten står det blant annet at det er skadelig for barna å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Dommeren har blant annet bedt Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skal bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Forrige måned skrev for øvrig E! Online at det tidligere ekteparet ikke er offisielt skilt ennå, og at de begge skal være frustrerte over at de fremdeles ikke har kommet frem til en enighet.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor hun forandret klesstilen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer