Ben Affleck:

- De er offisielt sammen

Etter ferien på Cuba fortsetter romansen mellom Ben Affleck og Ana de Armas å vokse.

- NYTT PAR: Ben Affleck og Ana de Armas skal ha tatt med «ferieflørten» hjem og skal nå være et par. Foto: NTB Scanpix
- NYTT PAR: Ben Affleck og Ana de Armas skal ha tatt med «ferieflørten» hjem og skal nå være et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i begynnelsen av mars begynte ryktene om at Ben Affleck (47) hadde funnet lykken på ny å svirre. Bare dager senere ble han igjen observert og fotografert med skuespiller Ana de Armas (31), som han spiller mot i den kommende psykothrilleren «Deep Water».

Duoen tilbrakte flere dager sammen i Havana på Cuba i Anas hjemland, flere uker etter endt filminnspilling. Men nå kan mye tyde på at forholdet deres er langt mer seriøst enn bare en ferieflørt.

- Respekteres av eksen

Denne uken ble de nemlig fotografert sammen i Brentwood i Los Angeles og så svært lykkelige ut sammen. Ifølge kilder skal det også begynne å bli rimelig seriøst mellom de to stjernene.

- Ben og Ana er lykkelige sammen og er offisielt sammen, sier en kilde til US Magazine denne uken.

- Jen (Jennifer Garner journ.anm.) har gått helt videre fra Ben på det romantiske plan og ser på ham som en venn. Hun synes han er en god far til barna deres og hun respekterer ham, sier kilden videre.

POPULÆRE: Flere fotografer samlet seg rundt Ben og Ana da de var ute i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Flere fotografer samlet seg rundt Ben og Ana da de var ute i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som kjent har Ben tidligere vært gift med skuespiller Jennifer Garner (47) som han har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) sammen med. For to år siden, tre år etter at de først annonserte at de skulle skilles, ble skilsmissen mellom Ben og Jennifer Garner gjennomført.

Sistnevnte har også gått videre etter bruddet.

NÆRT VENNSKAP: Ben og ekskona Jennifer har beholdt et nært vennskap etter skilsmissen. Her sammen i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
NÆRT VENNSKAP: Ben og ekskona Jennifer har beholdt et nært vennskap etter skilsmissen. Her sammen i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Høsten 2018 ble det kjent at 47-åringen hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det betyr likevel ikke at lykken ikke smiler mellom dem. Ifølge US Weekly skal de nemlig ha det svært bra sammen, og barna deres skal også ha blitt introdusert for hverandre.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Angrer på skilsmissen

Til tross for at lykken smiler for både Jennifer og Ben, betyr det langt ikke at de har kuttet kontakten med hverandre. Duoen blir stadig observert sammen, både med og uten barna.

I et intervju med New York Times i februar fortalte Ben åpenhjertig om den tøffe tiden etter skilsmissen fra ekskona - noe han omtalte som det han angrer mest på i livet sitt.

Han la heller ikke skjul på at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner gikk skeis.

LES OGSÅ: - Hun er alt jeg trenger i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer