<strong>GJENFORENT:</strong> Selena Gomez og Justin Bieber gjør ingenting for å skjule at de ikke klarer å glemme hverandre. Her avbildet i fjor. Foto: NTB scanpix
GJENFORENT: Selena Gomez og Justin Bieber gjør ingenting for å skjule at de ikke klarer å glemme hverandre. Her avbildet i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Justin Bieber og Selena Gomez:

- De er offisielt kjærester igjen

Stjernene skal ha valgt å satse på hverandre.

Publisert

(Se og Hør): De siste ukene har bilder av popstjernene Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25) spredt seg som ild i tørt gress, og det er stor grunn til å tro at romansen har blusset opp igjen.

Duoen har hengt sammen som erteris etter at det ble kjent at forholdet mellom Selena og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, er over.

Nå melder flere kilder at Justin og Selena, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, har bestemt seg for å satse på kjærligheten nok en gang.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin, sier en kilde til Us Weekly og påpeker:

- Men Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes ønsker at hun skal være forsiktig, fordi hun har hatt det så bra den siste tiden.

- Drømmeuke

De to turtelduene har tilbrakt mye tid sammen de siste dagene, blant annet på sykkeltur, på hockeykamp og i kirken.

Bieber, som de siste årene har vært involvert med en rekke skjønnheter, skal være svært lykkelig over å ha fått tilbake «sin store kjærlighet».

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Selena og Justin var et av Hollywoods heteste par mellom 2011 og 2015. Nå virker det som de er klare for å ta tilbake tittelen. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Selena og Justin var et av Hollywoods heteste par mellom 2011 og 2015. Nå virker det som de er klare for å ta tilbake tittelen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Justin har det helt fantastisk. Å tilbringe en hel uke med Selena er drømmeuken for ham. Han prøver å ta det rolig, men det har ikke gått. Han er for gira på å tilbringe tid med henne, sier en kilde til People.

Verken Selena eller Justin har uttalt seg om kjæresteryktene.

Av-og-på

Selena og Juistin begynte å treffe hverandre kort tid etter at 25-åringen og The Weeknd gikk hver til sitt.

- Hun og Abel har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, uttalte en kilde til magasinet.

<strong>BRUDD:</strong> Selena Gomez og artist The Weeknd var kun sammen i noen måneder før de nylig gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Selena Gomez og artist The Weeknd var kun sammen i noen måneder før de nylig gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor har paret bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for deg å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, uttalte kilden.

Turbulent forhold

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber avslørte at de hadde blitt kjærester.

Fire år etter ble det slutt for duoen etter deres flere år med oppturer og nedturer i kjærligheten, og igjen skapte duoen furore i sosiale medier da Justin kom ut med en ny sang.

Singelen «Love Yourself» ble sluppet kort tid etter bruddet, og flere spekulerte om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet endte opp med to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer