Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De er offisielt et par

Vennskap skal ha blitt kjærlighet.

NYTT PAR? Travis Barker og Kourtney Kardashian skal være det hotteste nye Hollywood-paret ifølge amerikanske medier. Foto: Mediapunch/REX/Jackson Lee/SplashNews/NTB
NYTT PAR? Travis Barker og Kourtney Kardashian skal være det hotteste nye Hollywood-paret ifølge amerikanske medier. Foto: Mediapunch/REX/Jackson Lee/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Våren 2019 verserte det en rekke romanserykter mellom Kourtney Kardashian (41) og Blink 182-trommisen Travis Barker (45).

Duoen har vært venner i mange år, men for to år siden ville flere medier ha det til at vennskapet hadde utviklet seg til noe mer.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, fortalte en kilde til Radar Online den gang.

«Veldig betatt»

Den påståtte flørten fikk mye spalteplass i pressen, og Barker uttalte seg også om sitt forhold til realitystjernen.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, forklarte artisten til People.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Nå har derimot romanseryktene mellom dem blusset opp igjen.

Helgen tilbrakte nemlig paret sammen i huset til Kris Jenner (65) i Palm Springs i California. Og begge skal ha delt bilder fra oppholdet på sine historiefunksjoner på Instagram, ifølge US Weekly.

- Kourtney og Travis er offisielt et par. De har vært nære venner i årevis, og nå har de datet et par måneder. Travis er veldig betatt av Kourtney, og har vært det en stund, forteller en venn nær paret til nettstedet.

TOBARNSFAR: Her er Travis Barker med barna Alabama Luella Barker og Landon Asher Barker på et event i Los Angeles i februar 2018. Foto: Mediapunch/REX/NTB
TOBARNSFAR: Her er Travis Barker med barna Alabama Luella Barker og Landon Asher Barker på et event i Los Angeles i februar 2018. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Flere amerikanske medier melder om den påståtte gryende romansen.

- De er i Palm Springs sammen. De har datet i rundt en måned eller to. De har vært venner i lang tid, men nå har det blitt romantikk, forteller en kilde til People.

- Travis har likt henne lenge, hevder en annen til samme nettsted.

«Alltid vært interessert»

Ifølge Daily Mail skal duoen også ha flørtet med hverandre på sosiale medier.

Da Kourtney nylig postet et bilde av seg selv sittende i sitt eget walk-in closet, skrev hun «Sov godt» som tekst. Under kommenterte Barker med en rød rose.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Mens tv-stjernen har barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) med ekskjæresten Scott Disick (37), så har musikeren sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) med ekskona Shanna Moakler (45).

Da Alabama fylte 15 skal hun ha fått en Prada-veske til 7000 kroner fra Kourtney, skriver Daily Mail.

Den eldste Kardashian-søsteren og Barker skal som nevnt ha kjent hverandre i mange år og har flere ganger blitt observert på ulike middager og eventer. De bor også i samme nabolag i Calabasas og artisten har tidligere dukket opp i familiens tv-serie «Keeping Up with the Kardashians».

- Travis har tilsynelatende alltid vært interessert i Kourtney, men ble alltid satt til side mens Kourtney oppfylte sine boy toy-fantasier, fortalte en kilde til Radar Online da flørten først ble kjent for to år siden.

Etter at det ni år lange forholdet til Scott Disick tok slutt sommeren 2015, så var Kourtney i et av-og-på forhold med den 14 år yngre modellen Younes Bendjima (27). Hun har også vært linket til den enda yngre modellen Luka Sabbat (23).

LES OGSÅ: Sister Wives:- Jeg klarer ikke mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer