NORGES HOTTESTE PAR: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig er kåret til Norges hotteste par av Se og Hørs jury.  Foto: Se og Hør
NORGES HOTTESTE PAR: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig er kåret til Norges hotteste par av Se og Hørs jury. Foto: Se og HørVis mer

De er Norges hotteste par!

Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig går helt til topps i Se og Hørs nye kåring.

Se hele listen og bilder av de hotte parene i Se og Hør Weekend fredag!

SEOGHØR.NO: Artisten Marion Ravn (29) og snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (32) kunne tidligere i år juble over å bli mann og kone etter et eventyrbryllup på Nøtterøy.

Nå kan de også glede seg over å ha gått helt til topps i Se og Hørs nye kåring av Norges 50 hotteste par!

«Ingen ting er mer sexy enn ekte talent og ekte kjærlighet – bortsett fra kanskje en stor dose superstjernekvalitet, internasjonal suksess og filmstjerneutseende. Jammen har de ikke det også!» skriver Se og Hør i sin omtale av Norges hotteste par 2013.

Det er Se og Hør som sammen med kjendiselsker, Amandapris-utdeler og filmekspert Ingeborg Heldal har kåret Norges 50 hotteste par.

Full pott
I Se og Hørs rangering scorer Marion 300 poeng av 300 mulig – med toppscore i de tre kategoriene ”Popularitet, Suksess og Glamfaktor”.

- Så hyggelig. Tusen takk, sa Marion til Se og Hør, da hun tok i mot prisen etter en konsert på Kongsvinger. 

På listen finner vi også komikerene Live Nelvik (30) og Tore Sagen (32), som forbereder seg på bryllup.


Et par som giftet seg for ett år siden, og også med på listen, er den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck (38) og skuespilleren Ulrikke Døvigen (42).

Sykkelbryllup
Håndballstjernene Gro Hammerseng (33) og Anja Edin (30) giftet seg tidligere denne måneden og kom syklende til bryllupet. Det sportslige paret kommer på en 37. plass på Se og Hørs liste.

- De er sunne, veltrente, gode forbilder og gjør oss stolte av å være norske. Hva er vel hottere enn det?, skriver juryen i sin begrunnelse.

Et annet håndballpar som får skryt er Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29). De to - som giftet seg på Sola i Rogaland i juli - kommer på en 35. plass.

På en sjuende plass kommer stylisten Jan Thomas (46) og hans ektemann Christopher Mørch Husby (23).

- Vi elsker kombinasjonen av folkelighet og glamour og synes de fortjener en plass på topp 10! skriver Se og Hørs jury i sin kommentar.

Kjendisene selv har også oppdaget kåringen. En av de som kommenterer den på Instagram er den nye Skal vi danse-programlederen Guri Solberg, som er sammen med David Vogt.

«Vet du ikke hvem vi er?! Norges 24. hotteste par vel,» skriver fruvogt, som hun kaller seg på instagram.
 
En av de som har kommentert innlegget er Marion Ravn, som skriver: «mohahahaha slo deg!!»

Se hele listen og bilder av de hotte parene i Se og Hør Weekend fredag!

LES OGSÅ: Nå kan du få hjelp av Jan Thomas35. PLASS: Håndballspillerne Camilla Herrem og Steffen Segavik strålte da deg giftet seg i juli. Foto: Se og Hør
HETT PAR: Den tidligere nsowboardstjernen Daniel Franck og skuespiller Ulrikke Døvigen Foto: Se og Hør
NYGIFTE: Håndballspillerne Anja Edin og Grom Hammerseng giftet seg tidligere i august. Foto: Andreas Fadum
TOPP TI: Tore Sagen og Live Nelvik skal snart gifte seg, og kan også glede seg over en 9. plass på Se og Hørs liste. Foto: Se og Hør
7. PLASS: Stylisten Jan Thomas og hans ektemann Christopher Mørch Husby blir beskrevet av juryen som et par med kombinasjon av folkelighet og glamour. Foto: Se og Hør