- De er noen ekte helter

R'n'B-stjernen Usher roser menneskene som reddet sønnens liv etter den dramatiske drukningsulykken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Usher (34) og ekskona Tameka Raymond (42) holdt mandag ettermiddag på å miste sønnen Usher Raymond V (5) i en drukningsulykke. TMZ.com var det første nettstedet som skrev om ulykken.

Den dramatiske hendelsen skjedde kun ett år etter at Tamekas sønn, Kile, døde etter en jetski-ulykke i juli i fjor – bare 11 år gammel.

- Barnet lekte i bassenget med sin tante da han så en leke i avløpet. Han dykket ned for å hente leken, men satte fast armen. Tanten svømte etter, men klarte ikke å få ham løs. Deretter kastet hushjelpen seg ut i bassenget, men også hennes forsøk var nytteløse, skriver nettstedet.

Hverken Usher eller Tameka var tilstede da ulykken skjedde, men to menn som arbeidet i huset skal ha hørt hushjelpens desperate ropt om hjelp, og kom henne til unnsetning. De klarte å frigjøre den lille gutten og ga ham førstehjelp før han i all hast ble fraktet til sykehuset.

- Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke de to mennene som reddet sønnen min sitt liv, Eugene Stachurski og Ben Crews. De er noen ekte helter og jeg er dypt takknemmelig, sier Usher i en pressemelding ifølge avisen Daily Mail.

Sangeren takket også tanten Rena og de ansatte på sykehuset, som ifølge Usher, jobbet døgnet rundt for å redde sønnen.

Usher ekskone, Tameka Foster har også uttalt seg om ulykken.

- Jeg er så glad for å kunne fortelle dere at sønnen min har det bra. Han snakker og spør om å få noe å spise. Takk for alle lykkeønskninger og bønner, skrev Tameka på sin Twitterprofil.

Etter ulykken har Tameka søkt om full omsorgsrett for parets to barn - hun mener de er i livsfare hos Usher ettersom han har ansatte til å ta seg av barna, skriver TMZ.

Usher har hatt omsorgsretten for ungene siden skilsmissen i 2009, men nå vil Tameka endre ordningen. 

LES OGSÅ:  Kan miste omsorgsretten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer