- De er mer glamorøse enn oss

Selda Ekiz og Jo Røislien er ikke som andre TV-stjerner,

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRKs kunnskapsserier «Newton» og «Siffer» fikk hele fire nominasjoner til TV-prisen «Gullruten». Torsdag formiddag var noen av TV-Norges største stjerner samlet da de nominerte ble presentert. Programlederne Selda Ekiz (27) og Jo Røislien (39) var glad for nominasjonene, men følte de ikke passet helt inn sammen med de andre kjendisene.

- Det er kjempegøy å være nominert, men det er litt stressende å sitte med alle kjendisene og ikke snakke med noen. Det er kleint. Hva skal jeg si «Hei, Dorthe, du har aldri sett meg før men jeg stalker deg på facebook». Jeg kan ikke si det, men kanskje det hadde vært en icebreaker, spøker Ekiz til Seoghør.no.

Ekiz har en mastergrad i fysikk og i fjor begynte hun som programleder i «Newton». Hun kjente ikke så mange av de andre nominerte under pressekonferansen, men fant raskt støtte i NRK-kollega Røislien.

- Vi som driver med vitenskap rotter oss sammen. De andre er litt mer glamorøse enn oss.  Vi driver jo med TV for å få kunnskap ut til folket. Noen av de andre her går i slow motion og har flotte hårsveiser. Jeg lever ikke et liv på rød løper, men det er gøy innemellom, sier Røislien.

Selda, som blant annet er nominert i kategorien beste kvinnelige programleder, synes hun er litt bedre enn Jo. 

- Jeg er hakket mer glamorøs enn deg.


-  Ja, men jeg har sveisen, sier Jo.


Røislien er fornøyd med at kunnskapsprogrammene får mer oppmerksomhet.

- Det viser at folk har lyst på det, så lenge man gir det en form som folk kan se på og skjønne.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindas millionoppskrift: - Ha en bikiniscene i hvert program  

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!
http://www.seher.no/gullruten/

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer