LIKER IKKE DATING: Det sa Jennifer Aniston for en drøy måned siden. Nå dater hun en profilert skuespiller. Foto: Stella Pictures
LIKER IKKE DATING: Det sa Jennifer Aniston for en drøy måned siden. Nå dater hun en profilert skuespiller. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De er mer enn bare venner

Er dette Jennifer Anistons nye mann?

Publisert
SEHER.NO: For litt over en måned siden fortalte skuespilleren Jennifer Aniston (42) til britiske Red Magazine at hun ikke liker dating.

Nå hevdes det at superstjernen dater skuespiller Justin Theroux.

Theroux, som har hatt roller i filmer som «Zoolander», «Charlie's Angels» og «Mulholland Drive», skal ifølge nettstedet ShowbizSpy.com ha blitt observert på en romantisk date med den tidligere «Friends»-stjernen.

- Jen og Justin har akkurat begynt å date hverandre. De har kjent hverandre ganske lenge, men nå er de mer enn bare venner. Samtidig er de forsiktige og tar det rolig i begynnelsen, sier en kilde til nettstedet.

Justin er for tiden aktuell i filmen «Your Highness». Natalie Portman har hovedrollen i filmen som Marion Ravn var på audition til - uten at det gikk spesielt bra.

Aniston og Theroux skal ha tilbragt over tre timer på restauranten Sunset Towers Tower Bar i Hollywood. De forlot stedet via et parkeringshus som ligger under bakkeplan.

Ifølge ShowbizSpy.com skal sjåføren ha kjørt begge to tilbake til Jennifers hjem.


Jennifer Aniston har tidligere vært gift med Brad Pitt. Hun har også vært sammen med Vince Vaughn og John Mayer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke dating

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer