- De er lykkeligere enn noensinne

Se og Hør møtte Albert og Charlene i Kautokeino.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fyrst Albert (54) og fyrstinne Charlene (34) storkoste seg da de besøkte Kautokeino i Finnmark i helgen. Kledd i tradisjonelle sameklær levde fyrsteparet som ekte samer. De overnattet i en romantisk lavvo på vidda, kjørte snøscooter, lærte å kaste lasso og ble transportert i en reinsdyrslede.

- Jeg har fulgt fyrsteparet siden de viste seg sammen for første gang under de olympiske leker i Torino for seks år siden - men jeg har aldri sett dem så glade og avslappet. Syv måneder etter bryllupet er de lykkeligere enn noensinne. Charlene og Albert ga hverandre små flørtende blikk og ømme berøringer hele tiden – og la ikke skjul på at de er stormforelsket, forteller Se og Hørs hoffreporter Espen Felumb Kjendlie som møtte paret under Norgesbesøket.

Det eksklusive intervjuet med fyrsteparet kan du lese i Se og Hørs store påskenummer som er i salg nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston: - Jeg er lykkeligere enn noen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer