- De er livredde for å skuffe

Tårer, latter og nerver vil prege «The Hit», mener programleder Marte Stokstad.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld er det klart for premieren av NRK-showet «The Hit», der ukjente låskrivere presenterer sine låter for kjente norske artister, som igjen skal gi ut den låta de har mest tro på.

PROGRAMLEDEREN: Marte Stokstad er programleder for NRK-satsningen The Hit, som har premiere fredag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PROGRAMLEDEREN: Marte Stokstad er programleder for NRK-satsningen The Hit, som har premiere fredag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
FØRST UT: Atle Pettersen er sammen med D'Sound først ut i The Hit. Foto: Morten Eik, Se og Hør
FØRST UT: Atle Pettersen er sammen med D'Sound først ut i The Hit. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Programleder for showet er Marte Stokstad (36). Hun kan avsløre at det er mye nerver i spill.

- Jeg har lagt merke til at artistene er mye mer engstelig enn jeg trodde. De er veldig redde for å skuffe låtskriverne, som kommer med en låt som betyr så mye for dem. Så skal for eksempel Alexander Rybak inn i studio og gi den ut som sin egen låt. De er livredde for å skuffe låtskriverne. Så det er spenning begge veier, sier hun til Seoghør.no.

Den populære programlederen tror TV-seerne får kjenne på store deler av følelsesregisteret når programmet sendes.

- Vi har hatt en testgruppe som så deler av programmet, og det var grining, latter, gøy og rørende. Så jeg tror vi har greid å stappe pølsa ganske full!

Fredag kveld er de to første artistene klare til å vise seg fram. Det er Atle Pettersen og D'Sound.

- Det jeg har kontroll over blir veldig gøy. Så nå er det opp til meg og opp til artistene å levere, sier Stokstad.

Foruten Pettersen og D’Sound, skal Maria Haukaas Mittet, D.D.E, Trine Rein, Alexander Rybak, Maria Arredondo, Vidar Busk, Helene Bøksle, Alexander With, Jørn Hoel, Åge Sten Nilsens Ammunition, Venke Knutson og A1 også få muligheten til å vise seg frem denne høsten.

«The Hit» har premiere fredag klokken 20.05 på NRK.

LES OGSÅ: Her er «The Hit»-artistene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.