- De er like store som Tone og Aksel

Men de trenger ikke den røde løperen, mener ekspertene.

HET UTØVER: Petter Northug er en av Norges rikeste og mest profilerte idrettsutøvere. Foto: Reuters
HET UTØVER: Petter Northug er en av Norges rikeste og mest profilerte idrettsutøvere. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Kjæresteparet Petter Northug (24) og Rachel Nordtømme (21) er et av Norges heteste par ifølge flere kjendissynsere.

– Realiteten er at de er like store som Tone og Aksel. Sportsstjerner er de største kjendisene. Tar vi med Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic, har du Norges tre heteste par, sier Magnus S. Rønningen, sjefredaktør i mannebladet ALFA til Dagbladet.

– Han presterer i sporet. Hun har et flott utseende, springer fort og uttaler seg friskt. Litt Jenny Skavlan-friskt. Det funker, mener Rønningen, som tidligere har skrevet boken «Oppskriften», som handler om hvordan man blir kjendis.

Men i motsetning til Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie, ses idrettsparet sjeldent på den røde løperen sammen. Sponsorsjef i DnB NOR, Jackob Lund, mener de to har lite å tjene på å vise seg fram oftere.

– Overfor sponsorer er det ikke så mye ekstra å ta ut på glamour og mottakelser. Ekteparet Beckham er et stort unntak, sier Lund til Dagbladet.


Så langt finnes det knapt bilder av de to sammen, annet enn på Rachels egen blogg.

Rønningen peker på at han mener Tone og Aksel har et annet behov for å være i pressen for å holde kjendisstatusen enn idrettsutøverne, som får mye eksponering i sportssendingene på TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Han er ufordragelig når han vinner