Miley Cyrus:

- De er kjærester

Nå svirrer romanseryktene rundt popstjernen.

NYTT PAR?: Amerikanske medier hevder Miley Cyrus har funnet lykken med Maxx Morando. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
NYTT PAR?: Amerikanske medier hevder Miley Cyrus har funnet lykken med Maxx Morando. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I august 2019 siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (29) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Kort tid etter bruddet innledet «Wrecking Ball»-stjernen først en het flørt med Brody Jenners (38) ekskone, Kaitlynn Carter (33) og deretter ble hun kjæreste med den australske sangeren Cody Simpson (24).

Etter at Cyrus og Simpson gikk hver til sitt sommeren 2020 har det derimot vært stille rundt artistens kjærlighetsliv.

Frem til nå.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Holdt hender»

Den siste tiden har nemlig popstjernen blitt observert med musikeren Maxx Morando (23) ved flere anledninger.

«Miley Cyrus får romanseryktene til å svirre med trommisen Maxx Morando», delte People mandag.

Videre skrev nettstedet at artisten og Morando ble fotografert mens de holdt hender og danset sammen backstage under nyttårskonserten hun holdt på NBC den 31. desember.

Også E! News melder om den nye påståtte romansen.

- Hun dater Maxx. Det er offisielt mellom dem, hevder en venn nær paret til nettstedet.

Duoen skal ha hengt mye sammen den siste tiden og har flere felles venner, ifølge en annen kilde E! News har snakket med.

- De er begge artistiske og kreative, så de har «bondet» over det å være musikere.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

I november deltok Cyrus og Morando på Guccis moteshow «Love Parade» i Los Angeles sammen, og da postet hun også et bilde av seg selv og 23-åringen i en bildekarusell fra arrangementet på Instagram.

Ifølge People har også fansen spekulert på om hennes nye kjærlighetssang «You», som hun fremførte for første gang under nyttårskonserten, handler om Morando.

Brudd

Hvis ryktene stemmer, så er dette sangfuglens første forhold etter det nevnte bruddet fra Cody Simpson i fjor sommer.

Det var Miley som først bekreftet at det var slutt. Det gjorde hun den gang i en direktesending på Instagram.

- I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det, uttalte hun og fortsatte:

- Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være.

LES OGSÅ: Tiril Eckhoff røper forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer