Miley Cyrus:

- De er kjærester

Nå svirrer romanseryktene rundt popstjernen.

NYTT PAR?: Amerikanske medier hevder Miley Cyrus har funnet lykken med Maxx Morando. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
NYTT PAR?: Amerikanske medier hevder Miley Cyrus har funnet lykken med Maxx Morando. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I august 2019 siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (29) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Kort tid etter bruddet innledet «Wrecking Ball»-stjernen først en het flørt med Brody Jenners (38) ekskone, Kaitlynn Carter (33) og deretter ble hun kjæreste med den australske sangeren Cody Simpson (24).

Etter at Cyrus og Simpson gikk hver til sitt sommeren 2020 har det derimot vært stille rundt artistens kjærlighetsliv.

Frem til nå.

«Holdt hender»

Den siste tiden har nemlig popstjernen blitt observert med musikeren Maxx Morando (23) ved flere anledninger.

«Miley Cyrus får romanseryktene til å svirre med trommisen Maxx Morando», delte People mandag.

Videre skrev nettstedet at artisten og Morando ble fotografert mens de holdt hender og danset sammen backstage under nyttårskonserten hun holdt på NBC den 31. desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer