Kylie Jenner og Travis Scott:

- De er kjærester, men har åpent forhold

Stjerneparet skal ha blitt enige om en spesiell ordning.

ÅPENT FORHOLD: Scott Travis og Kylie Jenner skal ha funnet tilbake til hverandre. Foto: Matt Baron/REX/NTB
ÅPENT FORHOLD: Scott Travis og Kylie Jenner skal ha funnet tilbake til hverandre. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2019 kom nyheten om at det var slutt mellom Kylie Jenner (23) og Travis Scott (30). Bruddet skjedde halvannet år etter at de ble foreldre til vesle Stormi (3).

«Vilt forelsket»

Til tross for at duoen valgte å gå hver til sitt har de klart å samarbeide fint om oppdragelsen til datteren, og det har flere ganger blitt spekulert i om de to har blitt kjærester igjen.

I februar ble det blant annet hevdet at realitystjernen og rapperen ikke så bort ifra at de kunne finne tilbake til hverandre i fremtiden.

- Kylie og Travis er fremdeles vilt forelsket. Man kan se at det er mye kjærlighet mellom dem hver gang de er sammen. Begges fjes lyser opp og de virker veldig lykkelige, fortalte en venn nær duoen til E! News da.

Kilden hevdet videre at de dype følelsene mellom dem aldri hadde slukket, og at de hadde funnet en flott rutine for å få familielivet til å fungere selv om de ikke var kjærester lenger.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- De tilbringer mye tid sammen med Stormi som en familie, og de ser ikke bort ifra at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Men de ønsker ikke å legge noe press på forholdet sitt for øyeblikket, fortsatte kilden, ifølge nettstedet.

«Vil være en sterk, samlet familie»

Nå, tre måneder senere, melder TMZ at Kylie og Travis er sammen, men at de har blitt enige om en litt utradisjonell ordning.

Ifølge kilder kjendisnettstedet har snakket med skal paret nemlig være i et åpent forhold - noe som betyr at de begge fritt kan date andre mennesker.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Vi har blitt fortalt at helt siden det ble slutt mellom dem, så har Travis levd ungkarslivet med alt det innebærer. Men han ønsket også å bli sammen med Kylie igjen og være en sterk, samlet familie», skriver TMZ fredag, og fortsetter:

«Vi har blitt fortalt at de har blitt enige om å være kjærester, men at de er ikke eksklusive med hverandre. Og dette synes begge er i orden».

Nyheten kommer tre dager etter at paret ble observert sammen med datteren i Disneyland.

Tidligere denne måneden var også duoen på en trippel date med Justin Bieber (27) og kona Hailey Bieber (24), samt Kendall Jenner (25) og hennes kjæreste Devin Booker (24). Og helt i starten av mai, dro Kylie til Miami for å feire 30-årsdagen til Travis.

På den amerikanske morsdagen, som fant sted søndag 9. mai, hyllet også Travis Kylie i en post på Instagram:

«Av alle spesielle ting i livet. Store og små. Så er mors kjærlighet, raseri og ømhet det mest spesielle av alt».

Det var i oktober 2019 at Kylie selv bekreftet at forholdet til Travis hadde tatt slutt. Den gang la hun vekt på at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: Dette sier Helene Olafsen om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer