- De er ikke sammen lenger

Temaet skal være veldig sårt for stjernen...

TOK SLUTT: Ifølge kilder har forholdet mellom Ryan Cabrera og Audrina Patridge tatt slutt. Foto: Stella Pictures
TOK SLUTT: Ifølge kilder har forholdet mellom Ryan Cabrera og Audrina Patridge tatt slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: To måneder etter at «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (24) ble sammen med rockestjernen Ryan Cabrera, skal paret nå ha gått hvert til sitt.

- Ryan og Audrina er definitivt ikke sammen akkurat nå. Temaet er fortsatt veldig sårt for henne, sier en kilde til nettstedet Eonline.

Flere venner av stjernen forteller også at Audrina skal være veldig skuffet over at forholdet har tatt et mageplask. Da reality-stjernen ankom Perez Hiltons bursdagsfest nylig i Los Angeles, kom hun uten kjæresten.

- Audrina kom i bursdagen til Perez sammen med en venninne. Da hun ble spurt om hvor Ryan var, så det ut som hun hadde sett et spøkelse, og byttet tema med en gang. Hun etterlot seg en merkelig stemning og det var veldig flaut.

Sist helg var Patridge vertinne under en bassengfest i Las Vegas. Da Cabrera ikke var å se, ble det antatt at han ikke hadde blitt med til på turen til Nevada. Det viste seg å være feil. Senere på kvelden ble han nemlig observert på festen til Leona Lewis.

Romansen mellom Audrina og Ryan har allerede blitt filmet for den neste og siste sesongen av «The Hills». Men om brudde vil bli inkludert, vites ennå ikke.

- Hun snakker ikke om det i det hele tatt, forteller kilden.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun ny kjæreste